Dolunay Obruk Quintet

Dolunay Obruk Quintet

Tarihler: 08 Eylül 2018 Cumartesi ~ 08 Eylül 2018 Cumartesi 22:30 - 01:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 50 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2018 ~ Eyl 8, 2018

Profesyonel grafik tasarımcı, söz yazarı, besteci ve caz yorumcusu olan Dolunay Obruk, 2004’ten beri bir tasarımcı gözüyle baktığı müzik hayatını, Neşet Ruacan, Emin Fındıkoğlu, İmer Demirer gibi değerli caz müzisyenlerin eşlikleriyle birçok proje ve sahnede paylaşmıştır. Yurt içi ve dışında, çeşitli organizasyonlarda caz müziğini özgün biçimde yorumlamış, son dönemlerde de müziğini, her iki uzmanlığı olan grafik tasarım ve vokalle birleştirerek özgün bir biçimde görselleştirmiştir.

Repertuarına caz standartlarının yanısıra, caz formuna uyarladığı sevilen türküleri ve kendi söz-bestelerinden oluşan parçalarını da katmış ve müziğin evrenselliğini, cazın yorumlanmaya uygun olan dilini kullanarak dinleyici ile paylaşmaktadır.

2012 yılının Ekim ayında piyasaya çıkardığı “İstanbul Kafası” adlı single çalışması, söz ve müziği kendisine ait olan bu şarkının YouTube’da ve müzik kanallarında yer alan klibi yoğun ilgi ile karşılaşmıştır. Şarkı, NTV’de yayınlanan İstanbul Kafası adlı programın da jenerik müziği olarak bilinmektedir.

Dolunay Obruk, Joy Jazz adlı internet radyosunda, 2013 Mayıs’ından bu yana her hafta kendi hazırlayıp sunduğu Caz Kafası adlı radyo programıyla da cazseverlerle buluşmaktadır. (www.karnaval.com)

Dolunay Obruk (vo), (s)
Erkan Zeki Ar (g),
Baturay Yarkın (s),
Enver Muhamedi (b),
Burak Cihangirli (d),

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT