Dominique Pifarély Trio

Tarihler: 02 Nisan 2011 Cumartesi ~ 02 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Asmalı Mescit İstiklâl Caddesi Orhan Adlı Apaydın Sok. No: 2 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 336 32 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2011 ~ Nis 2, 2011

DOMINIQUE PIFARELY TRIO
2 Nisan Cumartesi, 21:30
Borusan Müzik Evi

Ünlü Fransız kemancı ve besteci Dominique Pifarély, Borusan Müzik Evi ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle İstanbullu cazseverlerle buluşuyor. Trio olarak sahne alacak olan Dominique Pifarély’e klavyede Julien Padovani ve bateride Eric Groleau eşlik edecek.

Caz kemanını modernleştirirken sıradışı teknik beceriler ile müzik yaratıcılığını birleştiren Fransız kemancı ve besteci Dominique Pifarély 30 yılı aşkın bir süredir caz ve doğaçlama üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Önemli festivallerin ve sahnelerinin konuğu olan sanatçı birçok önemli caz müzisyeniyle ortak çalışmalar gerçekleştiriyor.

" Benzersiz sanatsal beklentileri olan üst düzey kemancı Dominique Pifarély yeniden bizlerle. Profesyonel kariyerinde müzik dünyasının seçkin isimleri ile yan yana gelme şansına sahip olan sanatçı elektrikli kemanını triosu ile birlikte çalacak. Risk almayı bilen ve bu imkanlara da sahip olan iki genç müzisyen ile çalan sanatçı, büyük bir ciddiyet ve tutkuyla notalar ile doğaçlama arasında hassas bir denge kurarak, son derece kişisel müzikal bir estetik yaratıyor. Böylece, ani biçimsel yapının toplu düşüncesinin egemen olduğu ve en gergin sürpriz öğelerin yer aldığı en açık bölümleri, doğal bir şekilde ve durmaksızın son derece titiz ama bir o kadar da becerikli şekilde yazılıp hazırlanmış yapılar izliyor. Kontrollü enerjiye sahip- ağaçsız alanları ile- çağdaş bir jungle gibi. " Didier Levallet


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT