dOP live - Mayaan Nidam - Pierre

Tarihler: 20 Nisan 2013 Cumartesi ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi 23:30

Yer: İndigo

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Web: http://http://www.livingindigo.com/

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

20 Nisan Cumartesi
dOP live (Lessizmore, Circus, FR)
Mayaan Nidam (Lessizmore, Cadenza, DE)
Pierre (Lessizmore, BE)

Bu sezon yaptığı başarılı organizasyonlarla adını duyuran NewSpeak, "Rave On! Weekender" konseptiyle ikinci kez indigo'da. 19-20 Nisan haftasonuna yayılacak Rave On! Weekender'in konukları ise Stimming live (Diynamic, DE), dOP live (Circus, FR), Tone Of Arc live (No. 19 Music, US) ve Mayaan Nidam (Cadenza, DE)

Alman DJ ve Prodüktör Martin Stimming, 10 yaşında keman, piano ve davul çalarak müziğin içine girdi, 15 yaşına geldiğinde ise elektronik müziğe gönlünü çoktan kaptırmıştı. Hamburg'a tanışması Diynamic ailesine katılmasının başlangıcı oldu. Solomun ve Adriano'nun kurduğu, house müziğin son dönemdeki en önemli plak şirketlerinden Diynamic'ten ilk EP'si Feuervogel'i Solomun ile birlikte çıkardı. 

Özellikle 2008 yılında çıkardığı "Una Pena" dönemin hit parçaları arasına girerken, "Eiszauber", "Melodica" ve son dönemlerdeki "November Morning" ve "Window Shopping" gibi parçalarla hep listelerin üst sıralarında yer aldı. Diynamic ailesine katıldıktan sonra elinin değdiği herşey altına dönüşen Stimming, bu aile ve house müziğin en önemli isimlerinden biri haline geldi.

Stimming (live), 19 Nisan 2013 Cuma gecesi çok özel canlı performansıyla indigo sahnesinde olurken, aynı gece performans gösterecek bir diğer isim ise Tone Of Arc (live) olacak.. San Francisco'lu prodüktör Derrick Boyd ve hem partner hem de vokalisti Zoe Presnick'in oluşturduğu Tone Of Arc, tech house ve indie house tarzlarına müzikaliteyi getirdikleri soundlarıyla yeni ve geniş bir müzik tanımı oluşturdu. 2012 yazından sonra No.19 Music'ten çıkardığı 3 EP ile dikkat çeken ikili, özellikle canlı performanslarıyla dikkat çekiyor. 

NewSpeak Rave On! Weekender 20 Nisan Cumartesi gecesi dOP (live) ve Mayaan Nidam ile devam edecek. 

Damian Van de Sande, Clement Zemstov ve Jonathan Illel'den oluşan Fransız grup dOP, özellikle Fransa'nın en iyi plak şirketlerinden Circus'tan çıkardıkları parçalarla 2007'den beri house müziğin en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Geçtiğimiz yaz yine aynı plak şirketinden çıkardıkları "Kisses" ile Beatport'ta listelerin üst sıralarında yer alan dOP, yine "Don't Trust" ve "Your Feelin"i Circus'tan çıkardı. 

Son yıllarda Connaisseur, Supplements Facts ve InFine gibi plak şirketlerinden de sayısız parça çıkaran üçlü, canlı performanslarıyla İstanbullu house müzik severlerle indigo'da buluşacak. dOP'a aynı gece Cadenza'dan çıkardığı albümü "New Moon" ile dikkat çeken Almanya'nın yeni nesil dj ve prodüktörlerinden Maayan Nidam eşlik edecek.

- 24 yaş sınırı vardır.
  - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT