Dorian

Tarihler: 03 Temmuz 2014 Perşembe ~ 03 Temmuz 2014 Perşembe

Yer: Hard Rock Cafe

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2014 ~ Tem 3, 2014

Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul, geçtiğimiz hafta sahnesinde Moğollar’ı ağırladı. Moğollar, Moğolistan dönüşü verdikleri ilk İstanbul konserlerinde “Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Devlerin Aşkı” ve “Bir Şey Yapmalı” gibi klasikleşmiş parçalarıyla dinleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.

Hard Rock Cafe Istanbul 3 Temmuz’da da Dorian ile Buluşturacak

Live Music geceleriyle klasikleşmiş olan Hard Rock Cafe, İstanbul’da da geleneği bozmuyor ve 3 Temmuz Perşembe akşamı Live Music sahnesini Dorian’a ayırıyor. 2013 yılında yayınladıkları “İstanbul” singleları ile yeni albüm için heyecanımıza heyecan katan Dorian daha fazla bekletmeden Şubat 2014’te yeni albümü dinleyicilerine sundu. Albümün sonbahar turnesine çıkmadan Hard Rock Cafe Istanbul’da konser verecek olan grup “Yeniden Hayata”, “Bakma Yüzüme” gibi sevilen parçalarının yanında yeni albüm şarkılarıyla da dinleyicisini coşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT