Doritos presents: World Music Days 2 Husky Rescue

Tarihler: 10 Nisan 2010 Cumartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Otto - Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2010 ~ Nis 10, 2010

Doritos presents: World Music Days #2
HUSKY RESCUE
live in concert

Lounge o2 etkinlikleri Otto Santral’de devam ediyor. 23 Ocak tarihinde gerçekleşmesi planlanan ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Husky Rescue konseri 10 Nisan 2010 Cumartesi günü Otto Santral’de gerçekleşiyor.

Bugüne kadar Waldeck, De-Phazz, Bonobo, Gilles Peterson, Bitter:Sweet, Cibelle, Parov Stelar&Band gibi bir çok ismi Otto Santral sahnesinde ağırlayan Lounge o2, 2009-2010 döneminde de çok önemli isimleri dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu sezonun ilk konuğu olan Jose Gonzalez’in ardından, downtempo sahnesinin sıra dışı trip-hop ve ambient-pop topluluğu Husky Rescue ülkemizde ilk defa Doritos ana sponsorluğu ve Lounge o2 farkıyla sahne alıyor.

Nordic Lounge müziğin en önemli temsilcilerinin başında gelen Husky Rescue günlük hayatın ürpertisine karşı sıcak bir rüzgar etkisi yapan eşsiz bir müzikal deneyim sunuyor. Yeni albümlerinin turnesi kapsamında, sıradışı kayıt teknikleri ve yeni sahne showlarını kavramsal boyutta birleştirdikleri performanslarıyla Husky Rescue 10 Nisan Cumartesi akşamı Lounge O2 World Music Days’in konuğu olarak Otto Santral’de.
Lounge o2 (FM 96.0)
http://www.loungefm.net

Husky Rescue
Finlandiya sahnesinin sıra dışı ambient-pop topluluğu Husky Rescue, Marko Nyberg tarafından 2002 yılında Helsinki’de kuruldu. Marko Nyberg (bas), Reeta-Leena Korhola (vokal), Ville Riippa (klavye), Anssi Sopanen (davul) ve Miika Colliander (gitar)’den oluşan topluluk, sinema, resim ve fotoğraf sanatlarından ilham alarak kaydettiği ilk albümü ‘Country Falls’ u, Helsinki’li yerel müzisyenlerin eşliğinde kaydetti. Günlük yaşamın karmaşasını yatıştıran melankolik atmosferi ve daha önce yine Chill-Out Festival Istanbul’da izlediğimiz, Hardkandy gibi, Catskills etiketi ile piyasaya sürülen albüm, ülke sınırlarını aşarak, ‘İskandinav lounge’ ekolününün en iyi örneklerinden biri olarak Avrupa sahnesinde büyük yankı uyandırdı.

Çıkış albümü sonrasında, bir dizi canlı performans sergileyen Husky Rescue, hipnotik akışları ile izleyenleri büyülerken, grubun ünü de Amerika kıtasına ulaştı. Minty Fresh plak şirketi ile de anlaşan Husky Rescue ikinci albümleri ‘Ghost Is Not Real’ ı Temmuz 2007’de yayınladı. İlk single çalışması; ‘Nightless Night’ ile folk ve electronica’yı benzersiz bir şekilde harmanlayan Husky Rescue’nun tınısı, eleştirmenler tarafından Blondie ve The Primitives’in arasında özel bir yere konuldu. ‘Diamonds In The Sky` ve ‘Nightless Night’, Fink, Justus Köhncke ve Black Grass tarafından remixleri ile tekrar çıkarken, "My World" ve "New Light of Tomorrow" birçok reklam kampanyasının tema parçası oldu. 2010 başında çıkması planlanan yeni albümü için stüdyo çalışmalarına başlayan Husky Rescue, aralık ayı içersinde yayınladıkları ‘We Shall Burn Bright’ adlı single çalışma ile nordic lounge tutkunlarını büyüledi.
http://www.husky-rescue.com
http://www.myspace.com/huskyrescue

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT