Doritos Presents: World Music Days #3 - De Phazz

Tarihler: 30 Nisan 2010 Cuma ~ 30 Nisan 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Otto Santral gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2010 ~ Nis 30, 2010

Lounge o2’nin Otto Santral etkinlikleri De Phazz konseriyle devam ediyor.

Ülkemizde son yıllarda en sevilen grupların başında gelen De Phazz, muhteşem yeni albümleri Lala 2.0 turnesi kapsamında Doritos ana sponsorluğu, Carlsberg’in desteği ve Lounge o2 farkıyla sahne alıyor.

Dünya çapında hit olmuş parçaları, `Beat` çeşnili işlenmemiş Pop, Cool-Jazz ve dans salonlarına özgü Reggae ile olabildiğince sofistike şekilde derleyen De-Phazz zarif, kıvrak ve müzikal anlamda kesinlikle eksiksiz tarzlarını bir üst seviyeye taşıdıkları yeni albümleri Lala 2.0’ın turnesi kapsamında hem eski hem yeni parçalarını müzik severlere her zamanki müthiş enerjili sahneleriyle beraber ulaştırmak için 30 Nisan Cuma akşamı Lounge o2 World Music Days’in konuğu olarak Otto Santral’de.

Universal Jazz etiketli albümleri `Death By Chocolate’ ile en büyük çıkışlarını yapan De Phazz, ses evreninde yaptığı işitsel yolculuğa `Detunized Gravity` albümüyle trip-hop`tan başlıyor. `Godsdog` ile `easy-listening`e uğrayıp, `Death By Chocolate` ile `jazzy lounge pop`ta çok daha geniş kitlelere ulaşıyor.

Müzikal kalitenin mükemmelleştiği, eğlence dozunun da maksimum seviyeye geldiği sekizinci albümleri ‘Lala 2.0’ ile downtempo/jazz sahnesinin demirbaşları arasındaki yerini sağlama almanın ötesine geçerek “the godfathers of lounge” ünvanına da sahip oldular. Albüm satışları, sahne şovları ve konserlerinin gördüğü ilgi göz önüne alındığı zaman günümüzde lounge müzik dünyasındaki en başarılı Alman grup olarak De Phazz’ın gösterilmesi hiç şaşırtıcı değil. Alaycı, incelikli ve zaman zaman deneysel olmaya istekli olan De Phazz, downtempo jazz sahnesinde yıldızı en çok parlayan grup. Dünya çapında hit olmuş parçaları, `Beat` çeşnili işlenmemiş Pop, Cool-Jazz ve dans salonlarına özgü Reggae ile olabildiğince sofistike şekilde ilerliyor; zarif, kıvrak ve müzikal anlamda kesinlikle eksiksiz bir form alıyor.

Mole Listening Pearls, Universal Jazz, Edel Records ve United Recordings etiketleri altında hem remiksleri hem prodüksiyonları yayınlanan topluluk, açık proje grubu olmasının yanı sıra bünyesindeki sanatçıların içinde yeraldığı birçok farklı projenin kendilerine kattığı dünya görüşünüde müziklerine yansıtması ile tanınıyor.

De Phazz sahnedeyken soul müzik parçalara ayrılıyor, tamamen farklı bir şekilde birleştiriliyor, organik sesler çağdaş bir yorumla dijitalleşiyor, duyduklarınız ve gördükleriniz birbirini muhteşem sahne şovuyla tamamlıyor, tamamen yeni olan ama sanki yüzyıllardır çalınıyormuş hissi veren sofistike bir müzik insanlarda engelleyemedikleri bir dans etme duygusu uyandırıyor.
Lounge o2 (FM 96.0)
http://www.loungefm.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT