Doritos Spice UP ile Sınırsız Müzik!

Tarihler: 17 Mayıs 2011 Salı ~ 17 Mayıs 2011 Salı - Saat: 06:00

Yer: İTÜ Maslak Kampüsü

Ücret: bilgi: www.Tytz.com

Adres: İTÜ Maslak Kampüsü, Maslak İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2011 ~ May 17, 2011

3 Farklı Şehir, Aynı Anda 3 Farklı Konser
Doritos Spice UP ile Sınırsız Müzik!

Doritos ve Dream TV, Spice UP müzik festivaliyle Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiriyor. Doritos; hayata baharat katmaya Doritos Spice UP ile devam ediyor. 17 Mayıs’ta yapılacak, Doritos Spice Up etkinliği kapsamında Türkiye’de ilk defa 3 farklı şehirde, 3 farklı konser eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. İstanbul, Edirne ve İzmir’deki üniversite öğrencilerinin aynı anda, birbirlerini dev ekranlardan izleyerek hep birlikte eğlenecekleri Doritos Spice UP konserleri Dream TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Doritos ve Dream TV en yeni projeleri Spice UP ile Türkiye’de daha önce yapılmamış bir işe imza atarak üç farklı şehirde, üç farklı konseri eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor.

17 Mayıs 2011 Salı günü Doritos sposorluğunda ücretsiz gerçekleştirilecek konser serisi kapsamında İstanbul İTÜ Maslak Kampüsü’nde Yüksek Sadakat ve Aylin Aslım sahne alacak. Yüksek Sadakat sahnede hem Aylin Aslım ile hem de ünlü sanatçı Nilüfer ile birer düet yapacak. İstanbul’daki bu konser başladığı sıralarda Edirne Trakya Üniversitesi’nde Duman ve Badem, İzmir Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü’nde ise Ogün Sanlısoy 10 kişilik Gündem Yaylı Grubu ile çok özel bir projeye imza atarak yine bir ilki gerçekleştirecek. İzmir’de ayrıca Redd de sahnede olacak.

Konser alanına kurulan dev ekranlar sayesinde her üç şehirdeki konser için biraraya gelen öğrenciler birbirlerini izleyerek, hep birlikte eğlenecek, Doritos Spice UP ile Doritos’un parmak yalatan baharatını hayatlarına katacaklar. Dream TV’den canlı olarak yayınlanacak konserler bu sayede TV’den de takip edilebilecek.

Hayata baharat katmak istiyorsanız Doritos’tan Spice Up müzik festivalini kaçırmayın.
Ayrıntılı bilgi Tytz.com`da

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT