Dostumuz Mozart

Tarihler: 03 Aralık 2011 Cumartesi ~ 03 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center - TİM

Ücret: 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, TİM Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457 Maslak İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2011 ~ Ara 3, 2011

Mozart Anısına Sihirlil Flüt Şefika Kutluer ve Kremlin Oda Orkestrası’ndan Konser

Dünya çapında başarı elde etmiş flüt virtüözü Şefika Kutluer, Mozart’ın ölümünün 220. yılı sebebiyle 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenen konsere Kremlin Oda Orkestrası eşliğinde katılıyor.

Kültürel ve sanatsal gelişmeleri her zaman destekleyen Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Derneği, Mozart’ın ölümünün 220. yılı nedeniyle 3 Aralık 2011 tarihinde bir sempozyum ve konser düzenliyor.

Maslak TIM Show Center’da saat 20.30’da gerçekleşecek konserde, “Sihirli Flüt” ünvanıyla da bilinen Şefika Kutluer, Mozart’a ait seçilmiş eserleri, Kremlin Oda Orkestrası’yla birlikte seslendirecek. Dünya çapında müzik otoriteleri tarafından ‘göz kamaştırıcı’ diye tanımlanan, Avusturya Cumhuriyeti Altın Liyakat Nişanı’na sahip flütçü, sempozyum sonrasında misafirlere muhteşem bir Mozart ziyafeti sunacak.

Şefika Kutluer:
“Üstün bir teknik ve eşsiz bir yorumun birleşimi…”
Zubin Mehta

Flüt solisti Kutluer, 1979 yılında üstün başarı ile Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra kariyer çalışmalarına Viyana’da ve Roma’da S. Cecilia Akademisi’nde devam etti. Viyana’da Uluslararası Flüt Yarışması’nda dünya birincisi olan sanatçı, 1998’te yılında Devlet Sanatçısı ünvanı aldı. 2009 yılında İtalyan Devlet Nişanı aldı. Zubin Mehta, İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası, Berlin Filarmoni Orkestrası, St.Petersburg Akademik Filarmoni Orkestrası gibi ünlü şef ve orkestralarla konserler verdi. Ian Anderson, Kutluer için “Şefika’s Tango” adlı bir eser besteledi ve sanatçı bu eseri, Jethro Tull ile birlikte seslendirdi. Kutluer doğduğu kent Ankara’da her yıl düzenlenen bir Uluslararası Festival başlattı.

Kremlin Oda Orkestrası:
Kremlin Oda Orkestrası, 1911’de Rusya’nın önde gelen müzisyenlerinin bir araya gelmesiyle kuruldu. Şef Misha Rachlevsky yönetimindeki Kremlin Oda Orkestrası, her yıl Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve Uzak Doğu’da düzenli olarak festivallerde ve özel organizasyonlarda performanslar sergilemektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT