Dreamtone - Iris Mavrakis Neverland - Neoma

Tarihler: 07 Mart 2009 Cumartesi ~ 07 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta: 12,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Tünel Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98 - Bronx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2009 ~ Mar 7, 2009
Dreamtone & Iris Mavraki`s Neverland :
Can Dedekarginoglu: Bas Gitar
Emrecan Sevdin: Davul
Onur Ozkoc: E. Gitar
Burak Kahraman: E. Gitar
Güney Özsan: Klavye
Oganalp Canatan: Vokal
Iris Mavraki: Vokal
2006 yılında kurulan Dreamtone & Iris Mavraki`s NEVERLAND, ilk albümleri "Reversing Time" ile dinleyenlere klişeleşmiş orkestral projelerin dışında kalan, senfonik bir rock/metal ziyafeti sunuyor. Projenin başarısına inanan ve albüme konuk olan, günümüz power metalinin dev sesi Hansi Kürsch (Blind Guardian), dark-progresif metalin en önemli vokalistlerinden Tom Englund (Evergrey), progresif rock ve metalin sıra dışı sanatçıları Mike Baker ve Gary Wehrkamp (Shadow Gallery) ve senfonik zenginliği sağlayan Philarmonia Istanbul Orchestra ise "Reversing Time"ın zenginliğini arttıran öğeleri.

Türkiye`de türünün nadir ve en önemli örneklerinden olan, geçmişte Blind Guardian, Dream Theater, Megadeath, Anathema, Haggard gibi isimlerle turlamış ve sahne paylaşmış olan DREAMTONE ile kariyerinde Pink Floyd ile provalara katılmaktan, senfoni orkestralarıyla Yunanistan ve Türkiye`yi turlamaya kadar, pek çok farklı başarısı olan IRIS MAVRAKI`nin yarattığı Dreamtone & Iris Mavraki`s NEVERLAND, Kasım 2007 tarihinde, dünyanın önde gelen metal müzik eksenli plak şirketlerinden AFM Records (Almanya) ailesinde, Jon Olivia`s Pain, Circle II Circle, Masterplan, Doro, Udo, Whitesnake gibi isimlerin yanındaki yerini aldı. "Reversing Time" albümünden sadece iki parçanın miksajlı halini dinleyen firma yetkilileri, gruba bir anlaşma ile gelmekte gecikmemişlerdi.

Kayıtları ATM Stüdyoları`nda, Erim Arkman ve Alp Turaç (Sertab Erener ile 2003 Eurovision şarkı yarışmasını da kazanan ses mühendisi) tarafından gerçekleştirilirken, Philarmonia Istanbul Orchestra kayıtları MIAM Stüdyoları, albüm miksajı ise In Flames, Evergrey, HammerFall gibi grupların da adresi olan İsveç`in Division One Studios`da tamamlandı. Mastering aşamasını, dünyanın en önemli mastering stüdyolarının başında gelen Sterling Sound gerçekleştirirken, mastering mühendisliğini Avril Lavigne, Aerosmith, Duran Duran, Inxs, Santana, Skid Row gibi pek çok efsane ile çalışmış Leon Zervos üstlendi. Türkiye`de bir metal grubunun bu ölçekte uluslararası bir anlaşmaya daha önce, PENTAGRAM grubunun istisnası dışında, imza atmamış olması bir yana, dünya genelinde metal piyasasının çok sık görmeye alışmadığı büyüklükteki Dreamtone & Iris Mavraki`s NEVERLAND ve ilk ürünleri "Reversing Time", 29 Şubat 2008 tarihinde tüm dünyada standart, Avrupa Sınırlı Sürüm ve Japonya Özel Baskısı olarak üç farklı şekilde piyasaya çıkmıştı.
www.in-neverland.com
www.myspace.com/neverlandofficial
www.afm-records.de
www.dreamtone.net

Neoma:
Vokal: Berk Ünlü
Bas Gitar: Erdem Mako Ulubaş
E. Gitar: Emrah Cengiz Canayakın
Klavye, Synths: Arda Özüpek
Davul, Perküsyon: Erce Arslan
Davulcu Erce Arslan ve vokalist Berk Ünlü`nün 2002 yilinda baslayan tanisikligi müzikal birlikteligi ve uyumlari 2005 yilinda progresif ögelerden etkilenen, yenilikçi Neoma`yi olusturmus oldu. Grup, kuruldugu sene içinde `Liberty` ve `The Poet Fades Today` adli iki şarkisini Deneyevi ve Mine Erkaya Stüdyolarinda kaydetti. Grubun düsüncesi 2 sarkilik bir demo olusturup, yurtiçi ve yurtdisi plak sirketlerine yollamak ve etkin faaliyetlere baslamakti, fakat gitaristlerin zamansiz gruptan ayrilmasi nedeni ile grup uzun bir süre için gitarist arayisina girdi. Ayni sene içinde Erce, Mine Erkaya`nin stüdyosunda tecrübe amaçli Sepultura coveri olan Apocalyptica`nin yorumladigi ``Inquisition Symphony`` adli eserin üzerine davul çalismasi yapti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT