Ducktape Presents: The Magician

Tarihler: 21 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Dogzstar

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Dogzstar

Adres: Kartal Sokak No:3 Kat:3 Galatasaray İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2011 ~ May 21, 2011

Ducktape, The Libertines Dj set ile başladığı; The C90s, Cécile ve RipTide gibi isimleri ağırladığı parti serisinin üçüncü ayağını 21 Mayıs`ta Dogzstar`da gerçekleştiriyor. Gecenin kilit ismi ise The Magician!

Aeroplane`in eski kopilotu Stephen Fasano`nun, doğaüstü prodüksiyon ve dj`lik hünerlerini ortaya koyduğu yeni projesi The Magician 21 Mayıs gecesi Dogzstar`ı sallayacak! Lykkle Li`nin `I Follow Rivers` ve The Aikiu`nun `The Red Kiss` adlı parçalarına yaptığı remikslerle aylardır girmedik kulak, dans ettirmedik ayak bırakmayan The Magician`ın Yuksek ile gerçekleştirdiği ve 16 Mayıs`ta Kitsuné etiketiyle raflarda yerini alacak projesi `Peter & The Magician` şimdiden elektronik müzik kraliyetinin övgü bombardımanı altında.

Gecenin açılışını Bangkok Deejays üstleniyor. QuaQua ve Puht’tan oluşan ikili, Club Bangkok`larda indie anthem’ları üstüste çalarken, dans pistinde dehidrasyonu salgın hastalık haline getiriyor. Bangkok`un ısıttığı sahneyi The Magician`dan önce kızartacak isim ise Vulgar Fans. Hünkar Uğur ve Gazali Görüryılmaz`dan oluşan Vulgar Fans son aylarda Istanbul`da disco, italo denince ilk akla gelen isimler. Gecenin son performansı ise Dou Orcan`ın disco kimliği The Red Hood`dan geliyor. Dou Orcan, Amsterdam’dan Avrupa’ya yayılan ve son olarak İstanbul indie sahnesini ele geçiren Club Bangkok isimli partilerin fikir babası ve resident’ı.

22.30 - 23.30 Club Bangkok
23.30 - 00.30 Vulgar Fans
00.30 - 01.30 The Red Hood
01.30 - 03.30 The Magician

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT