Dünyaca Ünlü Dj`ler Anjelique`de

Tarihler: 24 Haziran 2009 Çarşamba ~ 24 Haziran 2009 Çarşamba - Saat: 24:00

Yer: Anjelique

Nereden Alınır: www.istanbuldoors.com

Adres: Muallim Naci Cd. Salhane Sk. No:5 Ortaköy/İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 28 44 – 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2009 ~ Haz 24, 2009
Dünyaca Ünlü Dj`ler Anjelıque`de
Yaz gecelerinin keyfini büyüleyici manzarası eşliğinde çıkardığımız Anjelique, müdavimlerini dünyaca ünlü DJ’ler ile buluşturmaya bu yaz sezonunda da devam ediyor.

ANJELIQUE’de 24 Haziran Çarşamba gecesi Tom Novy performans sergileyecek.
Kaliteli hizmet sunan ve aynı zamanda popüler mekanlara imzasını atan İstanbul Doors Restaurant Group’un Ortaköy’de eğlence severlerle buluştuğu ve üç ayrı katında eğlenceyi keyifle bütünleştirdiği mekanı Anjelique, bu yıl yine dünyaca ünlü DJ’lere ev sahipliği yapacak.

Ünlü DJ’lerin ilki, Progressive house ve Garage house müziğin en önemli temsilcilerinden olan Tom Novy olacak. 24 Haziran Çarşamba gecesi Anjelique’de saat 00.00 da başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek Tom Novy’nin performansına Boğaz manzarası eşlik edecek.

Timeout Miller Yeme İçme Ödüllerinde 2002 yılının “En İyi Gece Kulübü”, 2005 yılının “En İyi Barı” ve 2007 yılının “En İyi Yazlık Mekanı” seçilen Anjelique; büyüleyici atmosferi ile yaz günlerinin tadını Boğaz manzarası eşliğinde lezzetli yemekler, keyifli sohbet ve eğlenerek çıkarmak için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT