Dünyaca Ünlü Müzisyen ve Virtüöz Ömer Faruk Tekbilek

Tarihler: 23 Kasım 2013 Cumartesi ~ 23 Kasım 2013 Cumartesi 20:00

Yer: Başakşehir Kültür Merkezi

Ücret: 1. Grup 40,00 TL - 2. Grup 30,00 TL KA - 3. Grup 20,00 TL

Nereden Alınır: https://bilet.basaksehir.bel.tr

Adres: Arıkuşu Caddesi Gölet Mevki Bahçeşehir Başakşehir İstanbul

Telefon: 0212 669 15 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2013 ~ Kas 23, 2013

Doğu ve Batı Ezgilerinin Harmanlanmış En Güzel Hali BKSM’de Yankılanacak!

Dünyaca ünlü müzisyen ve virtüöz Ömer Faruk Tekbilek, doğu ile batıyı kendine has üslubuyla harmanladığı müziğiyle BKSM’de müzikseverlerle buluşuyor.

Tarzıyla ve müziğiyle dikkat çeken Ömer Faruk Tekbilek, 23 Kasım tarihinde saat 20.00’de müzikseverlere müzik dolu, unutulmaz bir akşam yaşatacak.

1987 yılında açılan ve günümüzde 30 milyon dolara sigortalanan ‘Muhteşem Süleyman’ sergisi; hayatında bir dönüm noktası olan sanatçının, kendine has tarzının oluşmasında büyük rol oynuyor. Ayrıca Emmy ve Grammy ödüllü ünlü prodüktör Brian Keane ile müzik adına çeşitli çalışmalar yapmış olmasının yanı sıra sanat yaşamı boyunca Mike Mainieri, Michael Askill, Arto Tuncboyaciyan, Nusrat Fateh Ali Khan, Jai Uttal, Hossam Ramzy ,Glen Velez başta olmak üzere birçok usta müzisyenle birlikte çalışmalar yapmış olmasının birikimiyle; doğunun mistik esintileriyle batının modern tınılarını başarılı bir şekilde birleştirirken ulusal ve uluslararası çevrelerde kendi tarzını ortaya koyabilmiş ender müzisyenlerden olma özelliğini koruyor. Ney, bağlama, darbuka, zurna, bendir, def gibi enstrümanları ustalıkla kullanmasıyla bilinen müzisyen tüm bu yeteneği ve becerisini dinlemeye gelenlere sergileyerek unutulmaz bir akşama imzasını atacak.

Tekbilek müzik hakkındaki düşüncelerini şu cümlelerle aktarıyor: “Hiçbirimiz birbirimizden farklı değiliz. Bütün kültürler birbiriyle benzerdir. Müzik bizim ortak lisanımız, ortak muhabbetimizdir. Müzik ve dans sayesinde de hepimiz kardeşçe bir araya gelebiliriz. Bu hiç zor değil”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT