Düşler Akademisi - Social Inclusion Band - Babazula

Tarihler: 18 Nisan 2010 Pazar ~ 18 Nisan 2010 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2010 ~ Nis 18, 2010

Babylon`da Müzik Sınır Tanımıyor!

Türkiye Vodafone Vakfı` nın desteğiyle hayat bulan Düşler Akademisinin müzik atölyelerinde eğitim gören engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin, ünlü müzisyenlerle bir arada sahne aldığı Social Inclusion Band müzik grubunun bu sezondaki son konseri; BaBa ZuLa` nın gönüllü katılımı ile 18 Nisan Pazar günü Babylon`da gerçekleşecek!

Türkiye Vodafone Vakfı, Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı` nın (UNDP) çapraz sektörel işbirliği ile fiziksel ve sosyal açıdan dezavantajlı gençlerin hayata katılımlarını kültür sanat yoluyla desteklemek amacıyla kurulan Düşler Akademisi, farklı sanat dallarında verdiği ücretsiz eğitimleri sahneye taşıyor. Düşler Akademisi öğrencilerinin katılımıyla kurulan Social Inclusion Band müzik grubu, her ay Babylon` da sahneye çıkıyor.

Düşler Akademisinde sanat eğitimi alan ve yeni kariyer fırsatları kazanan gençleri profesyonel sanatçılarla sahneye çıkararak farkındalık yaratmayı hedefleyen Social Inclusion Band Herkes için Müzik! sloganıyla yola çıkarak her konserinde farklı bir müzik tarzı ve değişik sanatçıların eşliğinde izleyicileriyle buluşuyor. 18 Nisan Pazar akşamı Babylonda Social Inclusion Banda bu kez BaBa ZuLa eşlik edecek. 10 yıldır çeşitli film ve dizilerin müziklerini yapan, halk müziğinin temel ayak ve usullerinden yararlanarak kendi melodi ve ritimlerini yaratıp kendi sözlerini yazan BaBa ZuLa ile aynı sahneye çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Düşler Akademisi öğrencileri, Social Inclusion Band konseri için hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. İki grubun enerjilerini birleştirerek seyircilere geleneksel melodilere dayalı, yepyeni yorumlarla dolu farklı bir müzik deneyimi yaşatacakları konserin giriş ücreti yalnızca 15 TL ve bilet gelirleri projeye kalıyor.

Proje kapsamında konserlerden önce ücretsiz “farkındalık atölyeleri” gerçekleştiriliyor. Bu ay Herkes için Tasarım (Design For All) konseptiye gerçekleşecek seminer kent yaşamında mimari sorunlar, ve çözüm önerileri üzerine olacak.
Farkındalık Atölyesi: 15.00-17.00
Herkes için Tasarım Semineri
Social Inclusion Band & Babazula Vol:5 Konser: 20.00-22.00
Atölye çalışmalarına katılmak için başvuru: 0212 287 88 16

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT