Duygu Demir

Tarihler: 20 Aralık 2012 Perşembe ~ 20 Aralık 2012 Perşembe Saat: 21:00

Yer: Gitarcafe

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Gitarcafe Gişe

Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Taranto Apt. No:7/1 (TNT müzigin orda) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 348 60 55 - 0216 450 26 98

Web: http://http://www.gitarcafe.com

E Posta: info@gitarcafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2012 ~ Ara 20, 2012

Profesyonel müzik eğitimine Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Müzik bölümünde başladı. Bu süre zarfında Jozsef Györffy ile çello çalıştı. 2002'de gelen davetle Perpignan Konservatuarı'nda okumak üzere Fransa'ya yol aldı.Burada Carol Parer ile klavsen; Christian Sala ile viola da gamba; Denis Dufour ile elektro-akustik müzik analizi çalıştı.

Burada bulunduğu süre içerisinde doğaçlama müzik ve dans atölyesinde doğaçlama üzerine eğitim aldı. Christian Sala viola da gamba topluluğu ile Fransa ve İspanya'da çeşitli konserlerde yer aldı.Doğaçlama müzik ile modern dans sanatçılarına çeşitli gösterilerde eşlik etti.

Türkiye'ye döndüğünde İstanbul'a yerleşti .Enstrumantist-yorumcu kimliğini çellist, besteci,akustik aranjör kimliği aldı ve kendi müzikal dili üzerine çalışmaya başladı.İstanbul'da çeşitli konser ve gösterilerde sahne alan sanatçı halen yaşamını burada sürdürmektedir.

Duygu Demir (çello)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT