Ebru Polat

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 05 Mart 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otherside Istanbul The Club

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: İstiklal Cd. Zambak Sok No.2 Kat.4 Taksim İstanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Mar 5, 2010

Ebru Polat Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Royal Academy`de müzik eğitimi almıştır. 2007`de Çetin Ceviz isimli albümü, 2008`de Çok Geç maksi single ile Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alarak sözü ve bestesi Sezen Aksu`ya ait olan Seni Yerler şarkısına farklı bir yorum ve hayat katarak başarılı bir çıkış yakalamıştır.

Ebru Polat şu anda yaklaşık 7 aydır üzerinde çalıştığı 8 parçadan oluşan ve içerisinde başarılı yorumculardan, Sezen Aksu klasiği Seni Aldattım, Serdar Ortaç`tan İnanamıyorum ve albüme ismini veren Kalp Ayazı, Fettah Can`dan Para ve Aşk Bitti, Habil Ceyhan`dan Aşk Diye Yanarken ve Ebru Polat`a ait Delikanlı Kız isimli 7 parça ve 1 remix`ten oluşan 8 parçalık kariyer albümü Ekim ayı başında müzik marketlerde yerini almıştır. Albüm DB studyolarında Erhan Bayrak ve Caner Tepecik gibi başarılı aranjörler tarafından hazırlanmakta, mıx Özer Yener, mastering Çağlar Türkmen imzası taşımaktadır. Ebru Polat`ın vokal koçluğunu Cihan Okan yapmaktadır.

Albüm çıkış öncesinde hazırlık olarak sözü ve bestesi Serdar Ortaç`a ait olan İnanamıyorum isimli şarkısını kliplendirdi ve şu anda müzik kanallarında bu klibi dönmektedir. Ebru Polat İnanamıyorum şarkısı ile aylardır radyo ve müzik kanallarında listelerde üst sıralarda yer almaya devam ederek başarısını kanıtlamıştır. Bu hafta da sözü Sezen Aksu`ya, müziği Enrico Masias`a ait olan Seni Aldattım adlı parçasına klip çekmiştir.

Kapı Açılış 23:00
- Bilet fiyatına 1 (bir) yerli içki dahildir.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT