Ece Demirci ile Piyano Resitali

Ece Demirci ile Piyano Resitali

Tarihler: 25 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 25 Mayıs 2016 Çarşamba 25 Mayıs 2016 20:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2016 ~ May 25, 2016
Ece Demirci ile Piyone Resitali 25 Mayıs'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde...

Piyanoya 8 yaşında Rana Erksan’la başlayan Ece Demirci,Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda kısa bir süre Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’la çalıştıktan sonra Prof.Metin Öğüt’le devam ederek yüksek lisans kısmından mezun oldu. Kazandığı üç burstan biri olan DAAD bursuyla Almanya’da Hannover MusikHoch-schule’de Prof.Bernhard Ebert ile çalıştıktan sonra Essen Folkwang Musik Hochschule’de Prof.Catherine Vickers’ın sınıfından en iyi derece ile yüksek lisans ve “Konser Piyanistliği“ (Konzert-Examen) diplomalarını aldı.

Cemal Reşit Rey’le son döneminde teori ve kompozisyon çalışan Demirci, yüksek lisans çalışmaları sırasında besteci ve pedagog Ali Darmar ile de özel olarak çalışmalar yaptı.1986’da Liones Bursu ile Mozarteum Akademisi’nde Prof. Peter Lang ve Tatjana Nikolaijewa’nın ustalık sınıflarına katıldı. 1993 Uluslararası Troya Müzik Festivali,1996 Münster“Spektakel”,1998 “C.R.Rey Uluslararası Piyano Festivali, 2006 34. ve 2013 41. Uluslararası İstanbul Müzik Festivallerine solo ve oda müziği dalında katıldı. Tokyo, Bükreş,Salzburg gibi yurtdışında verdiği solo ve orkestralı konserleri büyük beğeni topladı. Bugüne kadar verdiği AKM, CRR Konser Salonu, Aksanat, Borusan Müzikevi,SüreyyaOperası,İzmirsanat, A.A.Saygun Sanat Merkezi gibi Türkiye’nin birçok yerinde veçeşitli üniversitelerinde solove oda müziği konserleri verdi.Bilkent Üniversitesi Orkestrası İstanbul, Bursa, Çukurova Devlet Senfoni gibi orkestralarla birlikte çaldı.Lila Müzik Şirketi’nden çıkan “PianoSonare”(2006) ve “ Tuşların İzinde 85Yıl” (2015 Kasım) adlı albümleri olan sanatçının “Piano Trio Forte” adında da birtrio grubu bulunmaktadır. Halen M.S.G.S.Ü. Devlet Konservatuarı’nda Prof.’lük görevini sürdürmektedir.

- İndirimler sadece etkinlik gişesinde, ilgili kart ibrazı ile yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT