Ece Demirci (Piyano)

Tarihler: 20 Mayıs 2010 Perşembe ~ 20 Mayıs 2010 Perşembe - Saat: 19:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 21,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Borusan Müzik Evi

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apaydın Sok. No: 1 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2010 ~ May 20, 2010

Ece Demirci piyano
“Ölümsüz Chopin”

Piyanist Ece Demirci, Müzik Evi’ndeki resitalini doğumunun iki yüzüncü yılını kutladığımız, romantik dönemin büyük bestecisi Frédéric Chopin’e adıyor. Rana Erksan’la sekiz yaşında başladığı piyano çalışmalarını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda önce Gülsin Onay sonra Prof. Metin Öğüt’le sürdüren sanatçı, ardından Hannover Müzik Yüksek Okulu`nda Prof. B. Ebert ve Essen Folkwang Müzik Yüksek Okulu`nda Prof. C. Vickers ile çalışarak yüksek lisansını tamamladı. Cemal Reşit Rey’le de teori ve kompozisyon çalışan Demirci Essen Üniversite, Mersin Üniversitesi Akademik Oda, Bursa, Çukurova, Eskişehir Belediye ve Bilkent senfoni orkestralarıyla konserler verdi. 2006’da 34. İstanbul Müzik Festivali’nde Barennie Moon’la birlikte katılan piyanistin ilk albümü Piano Sonare 2006’da Trio Lila etiketiyle çıktı. Yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerini sürdüren Demirci, MSGSÜ Devlet Konservatuarı’nda doçent olarak eğitim de veriyor.

O. Gibbons: Preludium & Gailliard
C. Debussy: “Images”, 2. kitap
B. Bartók: “Romen Halk Dansları”
F. Chopin: 3. Sonat, Op. 58

Arasız 60’ sürer. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT