Ece Göksu Quartet

Tarihler: 10 Aralık 2010 Cuma ~ 10 Aralık 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL - Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2010 ~ Ara 10, 2010

Ece Göksu, (vokal)
Imer Demirer, (tr)
Can Cankaya, (piyano)
Orhan Deniz, (bas)
Ferit Odman, (davul)

Ece Göksu müzisyen bir ailenin çocuğu olarak Ankara’da dünyaya geldi. 5 yaşından itibaren piyano dersleri almaya ve Ankara Devlet Opera ve Balesi çocuk korosunda söylemeye başladı. 11 yaşında H.Ü Devlet Konservatuvarı piyano bölümüne girdi. Burda Doc. Banu Perk ve universitede Doc. Oya Ünler ile piyano çalıştı. Dünyaca ünlü piyanistler Hüseyin Sermet ve Ayşegül Sarıca’nın masterclass’larına katıldı. Üniversite yıllarında caz müziğine karşı olan ilgisi sayesinde ilk grubunu biçimlendirdi ve Ankara’da çesitli mekanlarda söylemeye başladı. 2000 yılında ailesinin Istanbul’a taşınmasıyla Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuvarına yatay geçiş yaptı ve burdan Prof. Seher Tanrıyar’in ögrencisi olarak mezun oldu.

Istanbul’a taşınır taşınmaz şehrin en önemli caz klüperinden biri olan Çırağan Sarayı’nda ki Q Jazz Bar’da söylemeye basladı. Nardis, Istanbul Jazz Center gibi Istanbul’un önde gelen caz klüplerinde ve ayrıca Istanbul Uluslararası Caz Festivali, Afyon Uluslararası Caz Festivali gibi önemli festivallerde yer aldı. Şarkıcı Keisa Brown’la Budapeşte’de, Trompetci Lloyd Chisolm’le Dubai’de konserler verdi. Birçok TV ve radyo jingle’lari seslendirdi (Mavi Jeans, Algida, Arcelik ve Lovell’s bunlar arasında en meşhur olanlari)

2007 yılında Fulbright bursunu kazandı ve William Paterson Üniversitesi’nden de burs alarak New Jersey’de caz vokal masterı yapmak üzere ABD’ye gitti. Burda Nancy Marano, Cecil Bridgewater ve Mulgrew Miller gibi isimlerle çalıştı. Yüksek lisans tezini Billie Holiday’in kompozisyonlari uzerine yazdı ve bu tez kitap olarak UMI-Proquest tarafindan basildi. ABD’ye geldiginden beri egitim hayatının yanısıra önemli venuler de hala konserler vermeye devam eden Goksu, Turkiye’nin tek caz vokal masterli caz şarkıcısıdır.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT