Eddy Wata - Faruk Terzi

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Aralık 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Club Clinic

Ücret: Ayakta: 34,00 TL - Bilet fiyatına 1 içecek dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Club Clinic

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 17, 2010

Nijerya doğumlu Eurodance sanatçısı Eddy Wata, İtalya`da başladığı müzik kariyerinde “La bomba” ve “Jam” gibi hitlerle uluslararası başarıya ulaştı.

Çok kısa süre içinde Ragga dansının kralı olarak anılmayan başlayan Eddy Wata, 2008 yazına damgasını vuran ” I Love My People” isimli fantastik çalışmasıyla Fransa, İspanya, Kanada, Brezilya, Polonya, Romanya, Rusya, Bulgaristan, Türkiye, Yunanistan, Finlandiya ve İsrail gibi 16 ülkede hit oldu ve çeşitli performanslara imza attı.

2008 yılının sonbahar-kış döneminde albüm derleme çalışmalarına ağırlık veren Wata, “I Love My People” hitini aratmayacak bir hit olan “The Light” ile müzik kariyerinde ilerlemeye devam etti.

Süre gelen yıllarda, 2009: “My Dream”, 2010: “I Like The Way” single’ları ile yakaladığı uluslararası başarı ile Romanya, İspanya, Fransa, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, Arnavutluk, İsrail’in saygın kulüplerinde ve radyolarda performanslar sergiledi.

17 Aralık Cuma Gecesi,700 kişilik yenilenmiş kapalı alanı ve 200 kişilik Açıkhava terası ile Club Clinic sanatçıya ev sahipliği yapacak.

Radyo Fenomen Sponsorluğunda sabahın ilk ışıklarına dek dans müziği tutkunlarının ağırlandığı bu gecede sanatçıya Radio Cool, My Radio, gibi radyolarda müzik direktörlüğü de yapmış Commercial müziğin aranılan DJ’lerinden Faruk Terzi eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT