Efes Pilsen One Love Festival Pre-weekend

Tarihler: 04 Haziran 2010 Cuma ~ 05 Haziran 2010 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Tamirane

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Cad. No:2/8 Haliç, Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2010 ~ Haz 5, 2010

Efes Pilsen One Love Festival Pre-weekend
4&5 Haziran Cuma – Cumartesi

Efes Pilsen One Love Festival, bu sene 19-20 Haziran’da santralistanbul’da gerçekleşecek. Festivalin temposunu önceden yakalamak isteyenler, 4 Haziran Cuma akşamı New York’un aranan DJ ve prodüktörlerinden Prince Language’ın Left-field Disco’dan House, Techno ve Rock’a uzanan DJ seti ve 5 Haziran Cumartesi akşamı ise Türk Electronica sahnesinin öncülerinden, Portecho’nun canlı performansıyla, Efes Pilsen One Love Pre-weekend kapsamında Tamirane’de iyi müzik ve dans doyacak!

Prince Language, LCD Sounsystem(DFA), The Rapture (“Get Myself Into It”), Pieces Of The People We Love, MGMT, Lindstrøm, The Juan Maclean (DFA), Armand Van Helden, Joakim, Editors ve Sons And Daughters gibi birçok isme yaptığı başarılı remix’leri ile biliniyor. Lindstrøm, DJ Harvey, Tiga, Carl Craig, James Murphy, Rub N Tug ve Gilles Peterson gibi birçok ünlü DJ’in setinde vazgeçilmez haline gelen bu parçalar, The No Comprendo adını verdiği muhteşem DJ mix’leri ve New York’ta efsane haline gelmiş Stone-Soul partilerindeki performanslarıyla, Prince Language, bugün dans müziğin New York’ta en çok talep gören DJ’leri arasında yer alıyor.

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan’dan oluşan Portecho, “Undertone” adlı ilk albümlerinden sonra 2009 yılında “Studio Plastico” adlı ikinci albümünü çıkardı. İkili, 80ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındıran parçaları, klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman R&B, Breakdance veya Breakbeat’i andıran ritimleri ile hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümsetiyor. Yurt dışında da birçok mekanda sahne alan Portecho, 2007’de Radyo Boğaziçi 4. Müzik Ödülleri’nde “En iyi elektronik müzik sanatçısı” ödülünü aldı.

Yazın ilk günlerinde, müzikseverleri Tamirane’de iyi müzik ve dans dolu bir hafta sonuna davet eden Efes One Love Festival Pre-weekend, Festival öncesi ısınmak isteyenler için kaçırılmaması gereken iki gece.

Program:
Tarih: 4 Haziran Cuma
Kapı Açılış: 22:30 Orkun Bozdemir (DJ Set)
00:00 Prince Language

Tarih: 5 Haziran Cumartesi
Kapı Açılış: 22:30 Altan Balkır (DJ Set)
00:00 Portecho

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT