Efes Pilsen Şok Soğuk Parti - Hakan Akkaya - Erdem Kınay

Tarihler: 11 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 11 Mayıs 2013 Cumartesi 21:00

Yer: İceBarIst Club Lounge

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Eski Büyükdere Cad. No:26 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 214 74 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2013 ~ May 11, 2013



“Efes Pilsen Şok Soğuk” Yaza Keyifli Bir Partiyle Merhaba Dedi


Biraseverlerin, Türkiye’nin en sevilen birası Efes Pilsen’in lezzetine daha soğuk olarak ulaşmalarını sağlayan “Şok Soğuk” logolu yeni ambalajları şerefine, 4 Mayıs Cumartesi gecesi, IceBarist’de bir parti düzenlendi. David Şaboy’un DJ performansı ile başlayan, Ayşe Özyılmazel ve Orkun Bozdemir’in ise konuk DJ olarak katıldığı gecenin ilerleyen saatlerinde setin başına DJ Yakuza geçti. Sıcak yaz gecelerini Efes Pilsen Şok Soğuk ile serinleyerek karşılayan ve aralarında Oben Budak, Alexsander Kokoskeriya, Batuhan Piatti gibi isimlerin de yer aldığı konuklar, bütün gece hız kesmeden eğlendi.

Biraseverler, Türkiye’de biranın ve ilklerin adı Efes Pilsen’in yenilikçi ambalajları sayesinde, kendisini her geçen gün biraz daha fazla hissettiren sıcak yaz günlerini, 4 ile -1 derece arasında belirginleşen “Şok Soğuk” logolu “Efes Pilsen Şok Soğuk” ürünleriyle geçirecek. Bildiğimiz ve sevilen Efes Pilsen lezzetinin ambalajları üzerinde “Şok Soğuk” logosunun belirginleşmesiyle, biraseverler biralarının yaz sıcaklarıyla başedecek soğukluğa ulaştığını görebildiği Efes Pilsen Şok Soğuk’un şerefine 4 Mayıs Cumartesi gecesi IceBarist’de özel davetlilerin katılımıyla bir parti gerçekleştirildi. 

David Şaboy’un DJ performansı ile başlayan, Ayşe Özyılmazel ve Orkun Bozdemir’in ise konuk DJ olarak katıldığı gecenin ilerleyen saatlerinde setin başına DJ Yakuza geçti. Sıcak yaz gecelerini Efes Pilsen Şok Soğuk ile serinleyerek karşılayan ve aralarında Oben Budak, Alexsander Kokoskeriya, Batuhan Piatti gibi isimlerin de yer aldığı konuklar, bütün gece hız kesmeden eğlendi.

Şok Soğuk Partileri Mayıs Ayı Boyunca Devam Edecek
Efes Pilsen Şok Soğuk Partileri 11 – 18 ve 25 Mayıs’ta, Ozan Doğulu, Erdem Kınay ve Merve Özbey, Oben Budak, Hakan Akkaya, Burak İmre, Gazali, Murat Tokuz, Kerem Önger, Doğuş Cabakçor, Esin Övet, Yasemin Şefik’in performansları ile gerçekleştirilecek ve sıcak yaz günlerini Efes Pilsen Şok Soğuk deneyimi ile karşılamak isteyen herkesin katılımına açık olacak.

Efes Pilsen sponsorluğunda gerçeleştirilecek ve 24 yaş üzeri katılımcılara açık olan “Şok Soğuk” parti serisinin biletleri satışta!

Efes Pilsen Şok Soğuk Parti Serisi:

11 Mayıs Cumartesi
Erdem Kınay - Merve Özbey
Hakan Akkaya
Burak İmre

- Konser düzeni ayaktadır.
- 24 yaş sınırı vardır.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir. 
- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. 
- İade, iptal ve değişiklik yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT