Efes Pilsen Sunar: Richie Kotzen

Tarihler: 22 Mart 2012 Perşembe ~ 22 Mart 2012 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2012 ~ Mar 22, 2012

2010 yılında İstanbul’da kapalı gişe konser veren gitarist/solist Richie Kotzen Efes Pilsen’in sponsorluğunda, Bronx Organizasyon’un katkılarıyla Mart ayında Türkiye Turnesine çıkıyor. Sanatçının Türkiye Turnesi 22 Mart Perşembe gecesi İstanbul’da Bronx’ta, 23 Mart Cuma gecesi İzmir’de Bios’ta ve 24 Mart Cumartesi gecesi de Ankara’da Hayal Kahvesi’nde gerçekleşecek.

Rock, blues, metal, caz, fusion gibi birbirinden farklı müzik türlerini başarıyla yorumlayan gitar virtüözü Richie Kotzen ilk albümünü 17 yaşındayken çıkardı ve kısa sürede bir çok müzisyenin birlikte çalışmak için can attığı bir müzisyen haline geldi. Greg Howe, T.M.Stevens, Gregg Bissonette, Guthrie Govan, Marco Mendoza ve Stanley Clarke gibi usta müzisyenlerle çalışma fırsatı da yakalayan Kotzen ayrıca dünyaca ünlü Posion ve Mr. Big gruplarıyla da çalmıştır.

Richie Kotzen son yıllarda yayınladığı blues ve klasik rock arası albümleriyle daha geniş kitlelere hitap etmeye başlamış ve bu sayede de 2006 yılında ünlü grup Rolling Stones'un turnesinde açılış grubu olarak sahne almıştır.

Dünyaca ünlü Poison ve Mr.Big gruplarıyla yaptığı albümler ile birlikte solo albümleri ile ülkemizde, özellikle bayan dinleyiciler tarafından, ilgiyle takip edilen Richie Kotzen'in ikinci kez geldiği Türkiye'de Efes Pilsen sponsorluğunda ve Bronx Organizasyon katkılarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'de sahne alacak!

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da kapalı gişe konser veren Richie Kotzen yeni albümünü 24 Hours adıyla yayınladı. Albümün tanıtımı için çıktığı Avrupa Turnesi, Efes Pilsen sponsorluğu ve Bronx Organizasyon katkılarıyla gerçekleşecek.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:00
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT