Efes Pilsen Sunar: Zaz - İstanbul

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Haziran 2012 Çarşamba - Saat: 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP Ayakta - 272.50 TL Sahne Önü - 166.50 TL Tam - 89.75 TL Öğrenci - 67.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Küçükçiftlikpark Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Haz 27, 2012

Zaz, Efes Pilsen Sponsorluğunda Yeniden Türkiye'ye Geliyor!

“Je Veux” parçasıyla uzun süre müzik listelerinde ilk sırada kalmayı başaran Fransız şarkıcı Zaz, Efes Pilsen’in katkılarıyla yeniden Türkiye’ye geliyor. Fransa’nın son dönemdeki en popüler müzisyenlerinden olan Zaz, Türkiye turunda Pozitif Günler kapsamında İstanbul’da.

Pozitif Live tarafından düzenlenen turne kapsamında Zaz 27 Haziran’da Pozitif Günler kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Parkı’nda, hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz yıl ilk defa ülkemize gelen Zaz’ın konser biletleri kısa süre içinde tükenmiş ve çok büyük ilgi görmüştü.

Edith Piaf’ı hatırlatan buğulu sesi ve sıra dışı duruşuyla “En Beğenilen Fransız Şarkıcı” ünvanının sahibi genç müzisyen Zaz, 1980 yılında Fransa’da doğdu. Beş yaşından itibaren müzik teorisi, keman ve koro şarkıcılığı dersleri alan sanatçı, “Fifty Fingers” isimli Blues grubuyla sahne hayatına ilk adımı attı. İlk keşif hikayesi de şarkıları kadar ilgi çeken Zaz, Paris sokaklarında verdiği canlı konserler sayesinde keşfedildi ve kısa süre içerisinde Youtube üzerinde rekorlar kıran videosuyla zirveye yükseldi. Zaz, 3 farklı şehirde 3 farklı performansla, geçtiğimiz yıl izleme fırsatı bulamayan ve tekrar izlemek isteyen müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT