Efsane Grup SNAP! İstanbul’u Sallamaya Geliyor!..

Tarihler: 18 Aralık 2010 Cumartesi ~ 18 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: 360istanbul

Nereden Alınır: 360istanbul

Adres: Bülbül Mah. Mısır Buğdayı Sokak 32, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2010 ~ Ara 18, 2010

Saymakla bitmeyecek kadar fazla başarı… Unutulmaz singlelar, hafızalara kazınan melodiler… Kimimizin çocukluk, kimimizin gençlik kahramanları… Efsane grup SNAP!’e saygı duruşu için 18 Aralık Cumartesi gecesi 360istanbul’da buluşmaya hazır olun!..

360istanbul dillere dolanan şarkıların mimarlarını unutulmaz bir gecede ağırlıyor. SNAP! gecikmeli de olsa İstanbul’da hayranları ile buluşmaya ve 90’lı yılların müziklerine saygılarını sunmaya geliyor.

Takvimlerin yaprakları 1989 yılını gösterdiğinde kimse Almanya doğumlu bu grubun bu denli büyük başarılara imza atacağını hayal bile edemezdi. 90’lara gelindiğinde ise SNAP! çoktan efsaneler arasındaki yerini almıştı. “The Power” ve unutulmaz “I’ve Got The POWER” ile listelere bomba gibi düşen SNAP!, “Rhthym Is A Dancer” şarkısı ile Dünya müzik klasikleri arasında yerini aldı.

2010 yılında İngiltere’nin en büyük festivallerinden biri olan Glastonbury’de sahne alan SNAP!, performanslarından hiçbir şey kaybetmediklerini hayranlarına bir kez daha ispatladı. Turbo B’nin inanılmaz rap yeteneği ve Penny Ford’un üstün vokalleri ile Dünya müzik listelerini kasıp kavuran SNAP!, daha ilk albümleri ile 7 milyondan fazla satmayı başararak, Dünya müzik klasikleri arasına adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Müzik tarihine sayısız hit armağan eden SNAP! İngiltere ve Amerika’da platin plak kazandı.

Bugüne kadar sahnesinde dünyanın dört bir yanından pek çok ünlü ismi ağırlayan 360istanbul, şimdi en büyük gecesini heyecanla bekliyor… Fazla söze gerek yok. Bazı şeyler hayatta yalnızca bir kez yaşanır. Siz de 18 Aralık Cumartesi gecesi SNAP!le 90’lı yıllara doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkmak için yerinizi şimdiden ayırtın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT