Efsanenin Adı: Boy George!

Tarihler: 21 Ocak 2011 Cuma ~ 21 Ocak 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: 360İstanbul

Ücret: Parti girişi ve 1 adet içecek 25 TL

Nereden Alınır: 360İstanbul

Adres: İstiklal Caddesi Mısır Apt. Kat:8 No:111 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2011 ~ Oca 21, 2011

Yaşayan efsane Boy George ile 360istanbul’da efsanevi bir gece!

Hayatta yaşanan bazı anlar unutulmazdır… 21 Ocak Cuma gecesi efsanevi bir performans için Boy George 360 İstanbul’da sahne alacak! Boy George’un dünyaca ünlü DJ, Marc Vedo ile sergileyeceği özel performansı kaçırmayın!

Odalarınızın duvarlarına posterini astığınız, kasetlerini teybinizden hiç çıkarmadığınız Boy George, 360istanbul sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Eğlencenin sınır tanımayacağı bu gecede çılgın DJ performansı, sıra dışı stili ve mükemmel müziğiyle size tam anlamıyla bir “Flash Back” yaşatacak olan Boy George’a dünyaca ünlü DJ Marc Vedo’da eşlik edecek.

Pop şarkıcısı Tarkan’ı başarılı bulduğunu söyleyen Boy George, 360istanbul’da gerçekleştireceği performansı ile ilgili açıklamasında “Ben setlerimin son derece eğlendirici, dinleyenlerin ruhuna dokunan parçalar üzerine kurulu ve yüksek kalitede olmasıyla gurur duyarım. Hem dans sahnelerinin en iyi müziklerini hem de yeni ve heyecan verici şarkıları çalmaktan hoşlanırım. Türk seyircilerinin de müzik kalitesine önem verdiğini ve iyi dinleyici olduklarını biliyorum. Onlardan kendilerini gece boyunca Boy George’un müziklerine bırakmalarını bekliyorum. Onları hiç görmedikleri bir yolculuğa çıkartmak için İstanbul’a geliyorum” dedi. Türkiye’yi daha önce ziyaret ettiğini belirten efsane sanatçı, “İstanbul’a daha önce geldim. İnsanları sevgi dolu ve çok sıcakkanlılar. Bu sefer geldiğimde daha fazla yerel mağaza gezmeyi planlıyorum. Bol bol alışveriş yapacağım” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT