Ege Hi`Jazz Orkestra -Volkan Şenlendirici

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 31 Mart 2011 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Mar 31, 2011

EGE Hi’JAZZ ORKESTRA

Müzik topluluklarımızdan Ege Hi’jazz Orkestra, enerjisini ve ilhamını doğduğu topraklar olan Ege’den alıyor. Repartuarları, İzmir ve İstanbul şarkıları ile roman tını ve ritimlerinin müzikal sarhoşluğunun eğlenceli bir gezintisidir. Altan Gözetlik yönetiminde, yedi usta roman müzisyenden oluşan topluluğun sanat müziğiyle başlayan melodileri, birinden diğerine büyük bir incelikle geçerek dinleyicileri kısa zamanda coşkulu danslara davet ediyor.

2000 yılında kurulan Ege Hi’jazz Orkestra fasıl ve halk müziğinin neşeli ve dinamik eserlerini icra ederek çok kısa bir sürede özellikle yurt dışında tanınan bir topluluk olmuştur. Dünyanın birçok ülkesinde şimdiye kadar onlarca konser gerçekleştiren topluluk şu müzisyenlerden olusuyor;

Altan GÖZETLİK (klarinet), Volkan ŞENLENDİRİCİ (ud ve ses), Mahmut DEMİRCİ (keman),Veysel İMECİ (kanun), Hasan GÖZETLİK (trombon), Murat Gezgin (vurmalılar), İsmail PESLÜK (darbuka)

uyarılar
18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT