Ege

Tarihler: 20 Şubat 2015 Cuma ~ 20 Şubat 2015 Cuma 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2015 ~ Şub 20, 2015

Akdeniz müziğinin başarılı sanatçısı Ege, sevilen parçaları ile Mask Live’da!

Müziğe 1987 yılında Maria Rita Epik Özel müzik okulunda klavyeli çalgılar bölümü öğrencisi olarak başlayan Ege, 1989 yılında müzik hayatına farklı bir yön çizdi. Bestecilik konusunda yeteneğini fark eden Maria Rita Epik, özellikle bu konuda gelişmesi için üzerine eğildi. 1990 yılından itibaren çeşitli gece klüplerinde çalmaya başlayan Ege, 1995 yılında ilk albümü, Senden Uzak'la müthiş bir başarı yakaladı. Farklı ses rengi ve şarkı tarzı ile Türkiye'deki Akdeniz müziğinin mimarı oldu. Sırasıyla "Sevildiğini Bil Yeter" (1997), "Sevdanın Denizinde" (1999), "Aşkların En Güzeli" (2001) ve "Sonsuza Kadar" (2003) adlı albümleri yapan Ege, 3 milyonu aşan MC ve CD satışıyla bu başarısını sürdürdü.

Bestecilik yaşamı ise Türkiye'de kırılması güç bir rekorla başarılı geçen Ege'nin şarkıları 6 ayrı dilde olmak üzere 8 ayrı yorumcu tarafından seslendirildi. Senden Uzak albümünden "Delice Bir Sevda" ve "Sonsuza Kadar" albümünden "Sen Kendine Bak" şarkısı, Lübnan'da 1 milyon barajını geçerek aylarca liste bası olmuş, aynı şekilde "Yine Senden Uzak" albümünden "Yaz Aşkım" şarkısı Yunanistan'da aylarca liste başı olarak kaldı.

Bugüne dek şarkıları Fransızca, Arapça, İspanyolca, Yunanca, Farsça ve Bulgarca okunan Ege'nin yeni hedefi, şarkıları ile birlikte kendi sesini taşımak; bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Ege, ilk olarak bestesini kendi yaptığı "Sıcak Ekmek" şarkısıyla dünyaca ünlü topluluk Chico & Gypsies'i buluşturdu ve hazırlanan bu düeti eylül sonunda Fransa'da single olarak çıkarmayı kesinleştirdi.

28 Nisan 2006 tarihinde "Bir İzmir'linin Not Defterinden" adlı albümü piyasa çıktı. 12 Mayıs 2008 tarihinde "Karnaval" isimli albümünü piyasaya çıkardı. Albümün ilk klibini Biray Dalkıran'ın yönetmenliğinde Şeytan Sev Diyora çeken Ege'ye, Lorraine ve Chantel adlı manken kardeşler eşlik etti. “Yanıyor” isimli şarkıya Bodrum’da klip çekildi. Yine yönetmen Biray Dalkıran tarafından çekilen klipte Ege’ye "Girdap" filminin kadın başrol oyuncusu Eda Özerkan eşlik etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT