Ekin Cengizkan Trio feat. Alex Maksimiw

Tarihler: 12 Temmuz 2012 Perşembe ~ 12 Temmuz 2012 Perşembe 21:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2012 ~ Tem 12, 2012

Alexander Maksimiw (g) Tamer Temel (ts), Ozan Musluoğlu (b) Ekin Cengizkan (d).

İstanbul ve New York’ta pek çok defa kesişen bu iki müzisyen bu gece Nardis’te tekrar bir araya geliyor. Ağırlıklı olarak daha modern tınılardan hoşlanan ekip caz standartlarını da kendi beğenilerince yorumlayacaklar.

Alexander Maksimiw: Dünyada etrafinda poptan caz müziğine kadar pek çok tarzda farklı ekip ile çalıştı. Amsterdam Jazz Orchestra, The Soil Ensemle çalıştığı gruplardan bazıları. İlk albümü “The Dreamer” 2011'de yayımlandı. Şu anda New York’ta yaşamaktadır.

Ekin Cengizkan: 1982 doğumlu Ekin, 12 yaşında davul çalmaya başladı. 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sahne Sanatları bölümüne girdi. Anima adlı grubuyla çıkarttığı albüm ardinan kazandığı burs ile Berklee College of Music okulunda caz müziginin önemli isimleriyle eğitimine devam etti. İstanbul’da ve New York’ta pek çok yerde Mehmet Ali Sanlıkol, Dave Fiuczinsky, Selen Gülün gibi yerli ve yabancı caz sanatcılarıyla sahne aldı. Şu an İstanbul’da müzik çalışmalarına devam ediyor.

Tamer Temel: 1975'te İstanbul’da doğan ve İzmir’de büyüyen Tamer Temel, 2005'te Avrupa Caz Festivali kapsamında kazandığı burs ile İtalya’da Siena Masterclass Summer Course’da eğitim gördü, konserlerde çaldı. Çeşitli festivaller ve jazz klüplerde konserler verdi. Günümüzün en önemli saksofon sanatçılarından biri olan Mark Turner’in workshop’una katıldı ve özel dersler aldı. 2010 yılında kendi adına ilk albümü olan “Barcelona” A.K. Müzikten yayınlandı.

Ozan Musluoğlu: 1977 yılında Almanya’da doğan Ozan Musluoğlu 16 yaşında bas gitar çalmaya başladı. 2000 yılında Bilgi Universitesi Müzik bölümünu tam burslu olarak kazandı ve 2001 yılında ilk kontrbas eğitimine Volkan Hürsever, James Lewis ve Kürsat And nezaretinde devam etti. Kerem Görsev, Vanessa Rubin, Danny Grissett, Dena Derose, Allan Harris, Hilary Kole, Gary Dial, Tuna Ötenel, İmer Demirer, Ilhan Ersahin, Donovan Mixon, Onder Focan, Erkan Oğur ve Neşet Ruacan ile çeşitli performanslarda aynı sahneyi paylaştı. Marc Johnson, David Friesen, Dominique Lemerle ve Robert Balzar gibi çok ünlü basçılarla workshoplar yaptı. Yurt içi ve yurt dısında katıldıgı jam sessionlarda Marcus Miller, Roy Hargrove, Mike Stern, Willy Jones, Eric Reed, Erik Smith, Katy Roberts, Leslie Harrison, Bebel Gilberto, EJ Strickland, George Colligan ve Bernard Maury gibi önemli müzisyenlerle beraber çalma fırsatı yakaladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT