Electro Deluxe

Tarihler: 17 Şubat 2017 Cuma ~ 17 Şubat 2017 Cuma 17 Şubat 2017 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: - Tam 40.00 TL, Student 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2017 ~ Şub 17, 2017
Acid caz ve funk'ı; fusion, hip-hop ve nu caz'la birleştiren Fransız grup Electro Deluxe, 17 Şubat'ta #studio'da sahne alacak.

2001'de saksofoncu Thomas Faure, basçı Jérémie Coke, davulcu Arnaud Renaville ve piyanist Gaël Cadoux tarafından kurulan grubun şu anki kadrosunda bu isimlere ek olarak vokalde James Copley, trompette Vincent Payan ve trombonda Bertrand Luzignant yer alıyor. Jazz, funk ve hip-hop esintili bir müzik yapan Electro Deluxe; Herbie Hancock, Buckshot LeFonque ve Meshell Ndegeocello'dan esinlenen bir ekip.

Günümüzde sıkça rastlanan jazz-funk destekli elektronik müziğin bir anlamda tersini, yani electronica destekli bir jazz-funk sound'unu yaratmayı amaçlayan grup, 2005'te yayınlanan ilk albümü Stardown'la bunu başardı. Aradan geçen 10 yıldan fazla sürede Hopeful (2007), Play (2010), Home (2013) ve Circle (2016) albümlerini de yayınlayan Electro Deluxe, Montréal Uluslararası Caz Festivali ve Pekin'deki Jazz-E Festival başta olmak üzere bugüne kadar birçok uluslararası festivalde sahne aldı.

Grubun en başarılı işlerinden biri sayılan Hopeful'da Electro Deluxe'a İngiliz rapçi HKB FiNN, Fransız caz kemancısı Didier Lockwood, caz trompetçisi Flavio Boltro ve Amerikan şarkıcı Crystal Petit Night gibi isimler eşlik etti.

17 Şubat'ta #studio, electronica destekli acid caz ve funk'ın Fransız temsilcisi Electro Deluxe'u, hip-hop'tan nu jazz'a kadar farklı türlere de uzanacak çarpıcı performansıyla ağırlayacak.

- Etkinlik "Sahne Üstü Ayakta" gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı Açılış 21:00- Konser Başlangıç 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT