Elfida Su Turan Keman Resitali

Tarihler: 03 Mayıs 2015 Pazar ~ 03 Mayıs 2015 Pazar 15:00

Yer: Arsu Sahne

Ücret: 1. Kategori - Tam 30.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fener Kalamış Caddesi, Sinan Apartmanı, No: 93/6, Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 70 40

Faks: 0216 336 70 15

Web: http://http://www.arsuguzelsanatlar.com

E Posta: bilgi@arsuguzelsanatlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2015 ~ May 3, 2015

Arsu'da bahar konserleri, en duyarlı duo piyanistlerinden Çağdaş Özkan'ın eşliğinde, Türkiye'nin üstün yetenekli genç keman solisti Elfida Su Turan ile devam ediyor.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Aşkın Ensamble ve Başkent Üniversitesi Orkestra Akademik, Akbank Sanat, İstanbul Kültür Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Klasik Keyifler Derneği, Yunanistan Konsolosluğu, Saraybosna Müzik Akademisi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni orkestrası ile konserler veren genç yetenek Elfida Su Turan, Veniamin Warsawsky ile keman eğitimine devam ediyor.

Yurt içi ve yurt dışı birçok masterclass'a davetli olarak katılan genç yetenek Elfida Su Turan, ilk olarak Cihat Aşkın sonrasında Rodney Friend, David'e Alogna, Ellen Jewett, Hagai Shaham, Dora Schwarzberg, Ani Schnarch, Tuncay Yılmaz ve Hakan Şensoy ustalık sınıflarına katıldı. 2009 yılından bugüne kadar Caka (Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) projesinde yer alan keman solisti Elfida Su Turan, aynı zamanda Çağdaş Eğitim Vakfı Üstün Yetenekli Burslu öğrenci statüsündedir.

Genç yaşına rağmen birçok ödüller alan genç sanatçı, Mart 2013'te Sırbistan Müzik Pedagogları tarafından düzenlenen Uluslararası Internet Music Competition yarışmasında 8-11 yaş katagorisinde birinci seçildi. Mersin Üniversitesi tarafından Nisan 2013'te düzenlenen Ulusal Gülden Turalı Keman Yarışması'nda en iyi Türk eseri yorumcusu ödülünü kazanan genç yetenek, aynı yarışmada 8-11 yaş katagorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Gerek vokal gerekse enstrümental eşlik alanında geniş bir repertuvara ve tecrübeye sahip olan piyanist Çağdaş Özkan, Türkiye'nin önde gelen klasik müzik dergisi Andante tarafından "en duyarlı duo piyanisti" olarak tanımlanıyor. Bu alanda ABD'nin en prestijli müzik okullarından biri olan The Juilliard School'daki Yüksek Lisans derecesini, "Borusan Müzik Bursu" ve American Turkish Society'nin sağladığı "Ahmet Ertegün Bursu" ile 2012 yılında tamamlayan sanatçı, ABD'deki eğitimi boyunca oda müziği, duo ve orkestra piyanisti olarak Carnegie Hall ve Alice Tully Hall gibi önemli konser salonlarında konserler verdi. Piyanist Çağdaş Özkan; Jonathan Feldman, Margo Garret, Brian Zeger ile piyano eşlik ve Prof. Ersin Onay ve Zarema Safarova ile solo piyano çalıştı. 

Program
1) Antonio Vivaldi - Intermezzo
2) W.A Mozart - Sonate KV304
3) Bela Bartok - Roumanian Folk Dances
4) Niccolo Paganini - Cantabile
5) Johannes Brahms - Scherzo
6) J.S.Bach  - Allemanda-Corrente
7) Adnan Saygun - Horon
8) John Williams - Schindler's List
9) Ottokar Novacek - Perpetuum Mobile

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT