Elginkan Vakfı Türk Müziği Günleri

Tarihler: 21 Ekim 2011 Cuma ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 14:00

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi B Konferans Salonu

Ücret: Ücretsiz

Adres: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eki 21, 2011 ~ Eki 22, 2011

Elginkan Vakfı Tarafından Bu Yıl İlki Düzenlenen “Elginkan Vakfı Türk Müziği Günleri” 21 - 22 Ekim 2011 Tarihleri Arasında Gerçekleşecektir.

“Elginkan Vakfı Türk Müziği Günleri” Ekim Ayı İçerisinde Dünyanın Dört Bir Yanından Müzik Severlerle Buluşacak. Elginkan Vakfı’nın üstlendiği ve Türk Müziği’nin pek çok alanına değinen organizasyonda altı konferans, iki sergi, üç konser ve bir resital yer almaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen organizasyonun tamamı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir.

Müziğimizin farklı yönlerden ele alınacağı “Elginkan Vakfı Türk Müziği Günleri”, 21 Ekim 2011 Cuma günü saat 14.00’te Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi B Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile başlayacaktır. Katılım serbesttir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Türk Müziği günlerine ait haberin detayını nasıl öğrenebilirim? Organize şimdiden yapılmış, ancak Türkiye'nin tek Türk Müziği yayını yapan ÇAĞLAR MÛSIKÎ YAYINLARI ve bin yıllık tarihimizde Türk Müziği aletlerine ait metodların yayımını gerçekleştiren ilk kişi olarak tesadüfen böyle bir etkinlikten haberimiz oluyor... Bilgi verilirse memnun olurum. caglaryayin@hotmail.com ZEKİ YILMAZ
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT