Elif Çağlar ve Bilal Karaman

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Eylül 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Nereden Alınır: Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eyl 23, 2011

2008’de Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde ilk konserlerini veren ikili bu kez Solo Performans Geceleri`nin konuğu olarak “Bistro Hayal Kahvesi” sahnesinde. Gitar ve efektlerde Bilal Karaman, vokallerde de Elif Çağlar Muslu’dan oluşan ve Sky Türk - Akustikhane programındaki performansları oldukça ilgi gören ikili , Karga, Hayal Kahvesi Bistro, Hayal Kahvesi ve Jazz Stop... gibi bir çok mekanda konserler verdi. İkili 23 Eylül Cuma akşamı Bistro Hayal’de gerçekleştirecekleri bu özel performanslarında dinleyicilerine; Etnik müzikten, soul, blues ve pop armonilerine, caz müziğin ağırlık ve tavrını koyarak sundukları repertuarlarıyla eğlenceli, kaliteli bir müzik ziyafeti sunacaklar.

Elif Çağlar
İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde kompozisyon okuduktan sonra, master yapmak üzere gittiği New York the Aaron Copland School of Music’ten caz performansı dalından ödülle mezun olan Elif Çağlar Muslu, efsane caz vokalisti Sheila Jordan’la çalıştı. New york, İstanbul ve bir çok şehirdeki caz klüplerinde konserler verdi, festivallere ( Uluslarası İstanbul Caz Festivali, Cuny Big Band Festival, Alanya Caz Günleri…) katıldı. Tamamı kendi söz ve bestelerinden oluşan yeni albüm çalışmasıyla Elif Çağlar - Muslu müzik severlerle buluşmaya hazırlanmaktadır.

Bilal Karaman
İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü`nde caz eğitimi alan Bilal Karaman, Fransa`da, Ricky Ford`un organize ettiği bir workshop`ta eğitmen olarak yer aldı ve konser verdi, ünlü Amerika`lı davulcu Leon Parker ile çaldı. 2008’de, Litvanya`ya, "Independent Artists Ensemble" oluşumunda konuk olarak saksafoncu Kestutis Vaiginis ile çalmaya gitti. Wolfgang Muthspiel, Kurt Rosenwinkel, Gustav Lundgren...gibi uluslararası gitaristlerin beğenisini kazanan Bilal Karaman, halen Türkiye ve Avrupa`da, Klasik Türk Müziği`nden Caz`a, bir çok özgün ve sınırları zorlayan ya da türleri harmanlayan projede, elektronik, klasik ve perdesiz gitar çalmakta.

uyarılar
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT