Elif Çağlar

Tarihler: 14 Kasım 2012 Çarşamba ~ 14 Kasım 2012 Çarşamba Saat:22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: Tam 39.50 TL Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2012 ~ Kas 14, 2012

M-U-S-I-C albümüyle hem ülkemizde hem de yurt dışında yer aldığı projelerde büyük beğeni toplayan, Circus Love isimli parçasına Filmily animasyon ekibi tarafından hazırlanan ve 5 ayrı film festivalinde yarışan klibi ile müziğini dünyaya duyurmaya devam eden Elif Çağlar; yakında çıkarrmayı planladığı ikinci albümü öncesinde 14 Kasım Çarşamba günü, M-U-S-I-C ve sürpriz cover’lar ile garajistanbul sahnesinde!


Elif Çağlar Muslu, 1980 senesinde İstanbul'da doğdu. 1998-2002 seneleri arası, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bolümü'nde; E.Ali Perret, Can Kozlu, Aydın Esen, Randy Esen, Nükhet Ruacan, Neşet Ruacan, İmer Demirer, Selen Gülün... gibi Türkiye'nin önde gelen caz müzisyenlerinin yanı sıra, Lawrence "Butch" Morris ve Ricky Ford'un da öğrencisi olarak, "Caz Kompozisyonu" üzerine eğitim aldı.

Ayrıca Klasik Türk Muziği dalında Timur Selcuk ile bir sene kompozisyon teknikleri çalıştı. "7.Uluslararası İstanbul Caz Festivali"nde, "Roxy Müzik Ödülü"nü kazanmış olan grubu "Bagdat Avenue" ile birlikte sahne aldı. Kendi bestesinin de bulunduğu "Bagdat Avenue, 1-10" albümünün çıkışının hemen ardından, müzikal çalışmalarını sürdürmek amacıyla New York'a gitti. Queens College bünyesindeki "The Aaron Copland School of Music"te, "Caz Performansı" dalında master yaptı. Bu süreç içerisinde, ünlü caz müzisyenleri Michael P. Mossman,Antonio Hart ve ismi caz efsaneleri arasinda geçen vokalist Sheila Jordan ile calışma fırsatını buldu. Aynı zamanda şehrin çeşitli klüplerinde( 55 Bar, Nublu, The C-Note, the Knitting Factory,Soul Cafe...) sahne aldı.

Okulundan, "Claire Bennett Moringiello '72" ödülünü alarak mezun oldu. 2006/Ağustos'ta İstanbul'a döndü. NU-DC Records etiketiyle, tamamı İngilizce, söz ve müziği kendine ait olan “M-U-S-I-C” isimli ilk albümü ile dinleyiciler ve eleştirmenler tarafından beğeni topladı. Yer aldığı bazı festivaller; 7., 17. ,18. & 19. İstanbul Uluslar arası Caz Festivali, 6th Alanya Caz Günleri, Cuny Big Band Festival, 1st Kapadokya Caz Günleri, Turkish Jazz week in Pristina, Cosova, Alaçatı Caz Rüzgarı, 3. Bodrum Karsanat Festival, 2.Uluslararası Antalya Caz Festivali, 11. Efes pilsen One Love Festival, 22. Akbank Jazz Festival, 38. Bratislava Jazz Days, Slovakia…

- Kapı açılış 21:00

- Konser 22:00

M-U-S-I-C Band:
Elif Çağlar (vokal)
Serkan Özyılmaz (piyano)
Mert Fehmi Alatan (trompet)
Barış Ertürk (saksafon)
Kağan Yıldız (kontrbas)
Onur Alatan (davul)
Selin Sümbültepe (geri vokal)
Hande Everest (geri vokal)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT