Elvis and Oldies Night

Tarihler: 08 Nisan 2009 Çarşamba ~ 08 Nisan 2009 Çarşamba - Saat: 22:30

Yer: Kemancı Rock Bar

Ücret: 15 TL , ücrete ilk içki dahildir.

Nereden Alınır: http://www.kemanci.org

Adres: Sıraselviler Caddesi 33/1, Beyoğlu 34427 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0 212 293 6100 (pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2009 ~ Nis 8, 2009
KEMANCI’ DA “ELVIS & OLDIES NIGHT”

Türkiye’nin rock sanatçılarının büyük bölümünün kariyerlerinde önemli bir yere sahip olan Kemancı Rock Bar, bu defa Rock’ın Roll’un krallarının anılacağı yepyeni bir etkinlik ile İstanbul’un rock kültürü kimliğini perçinlemeye devam ediyor.

Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği çeşitli Elvis & Oldies geceleri ile özellikle yabancılar arasında büyük beğeni toplayan opera kökenli sanatçı Serhat Kaner, 8 Nisan Çarşamba gecesi, Kemancı Rock Bar’da yabancı nostalji rock şarkılarından oluşan repertuarıyla yeniden seyircileriyle buluşuyor !

Programın ilk bölümünde Rock’n Roll’un “Kral”ı Elvis’in unutulmaz şarkılarına yer verecek olan Serhat Kaner Band, programın ikinci yarısında ise dönemin diğer klasik şarkılarıyla devam edecek.
Saat 22.30’da başlayacak canlı müzik şöleni, unutulmayan şarkılarla misafirleri eskilerin büyülü dünyasına geri götürecek.

Kemancı, bir bar veya kulüp değil, şehrin ve ülkenin rock kültürünü koruyan bir müze niteliğindedir. Müdavimlerine müzik, sohbet, dostluk, ziyafet ve eğlence sunan Kemancı, şehir içi ve şehir dışı organizasyonlarda da rock severlerle buluşmaya devam edecek.
“Elvis & Oldies Night” etkinliğinin giriş ücreti 15 YTL olup, ücrete ilk içki dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT