Emel Yalçın

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı - Saat: 21:00

Yer: Jr. Keops Performance Hall

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Jr. Keops Performance Hall

Adres: Sıraselviler Cad. No: 31 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 36 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Şub 14, 2012

2010 yılının Mart ayında ilk albümü ENDORFİN i Stardium Müzik etiketiyle müzik sektörüne sunan Emel Yalçın müzikal kariyeri öncesinde birçok medya dalında başarılı işlere imza atmıştır.

Radyocu Emel Yalçın

Uzun yıllar radyoculuk yapan Emel Yalçın, bu dalda kendini hep yenilemiştir. Çokemel isimli programını bir fenomen haline getirmeyi başaran Emel Yalçın, prime time (18:00 - 20:00 saatleri arasında) radyo programı yapan tek bayan radyocu ünvanını uzun yıllar sürdürmüştür. Radyo programı içerisinde ilişkilerden güncel haberlere kadar birçok konu hakkında konuşan Emel Yalçın, radyo kariyerinin son üç yılında da Radyo Tatlıses ve Radyo Pink'in yayın yönetmenliği ve müzik direktörlüğü görevinide başarıyla sürdürmüştür. 2009 yılının son çeyreğinde Müzikal kariyeri ve Endorfin isimli albümü için radyoculuğa ara veren sanatçı birçok radyoculuk ödülenede layık görülmüştür.

Oyuncu Emel Yalçın

Emel Yalçın 2003-2004 yıllarında oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2004 ve 2005 yıllarında iki TV filminde rol almıştır. Yalçın Yelence yönetmenliğinde çekilen filmler halen birçok TV kanalında gösterilmektedir.

Sunucu Emel Yalçın

Radyoculuk ile kendi kitlesini yaratan Emel Yalçın radyoculuk kariyeri yanısıra birçok organizasyonda ve TV programında sunuculuk yapmıştır. Dokuz yıldır belediye festivalleri yanısıra Üniversite festivallerindede sunuculuk deneyimi kazanmış olan Emel Yalçın müzik ve ekonomi programları sunmuştur.

Şarkıcı Emel Yalçın

2008 yılında kariyerine şarkıcılığıda eklemek isteyen sanatçı Stardium Müzik Yapım ile anlaştıktan sonra 2010 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulan Endorfin isimli albümü üzerine çalışmaya başlamıştır. Sezen Aksu ve Şehrazat başta olmak üzere birçok profesyonel müzisyenle çalışan sanatçı albümüyle müzik eleştirmenlerinden tam not almıştır.

- Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT