Emin Fındıkoğlu + 12

Emin Fındıkoğlu + 12

Tarihler: 26 Mart 2017 Pazar ~ 26 Mart 2017 Pazar 20:00

Yer: Taşra Kabare Sahne

Ücret: Tam: 30 TL, Öğrenci: 30 TL

Nereden Alınır: http://www.tasrakabare.com ve Mekan Gişe

Adres: Neşet Ömer Sokağı No: 7 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 321 21 61

Web: http://www.tasrakabare.com/

E Posta: info@tasrakabare.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2017 ~ Mar 26, 2017

Piyanoda Emin Fındıkoğlu’nun yanı sıra Şenova Ülker, İmer Demirer gibi ünlü isimlerin bir araya geldiği Emin Fındıkoğlu +12 bu kez Taşra Kabare’de sahne alacak. 14 kişilik etkileyici topluluk konserlerinde eşine ender rastlanan bir caz ziyafeti sunuyor.

2015'de İKSV İstanbul Caz Festivali'nin Açılış Konseri için bir araya gelen Emin Fındıkoğlu +12, Nilüfer (Bursa) ve Gümüşlük (Bodrum) festivallerinde, ayrıca Selçuk, Kuşadası, Beylikdüzü ve Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda gerçekleşen dinletilerde geniş kitlelere çaldı. Modern bir büyük caz orkestrası (big band) müziği sunan oluşumda trompetlerde Şenova Ülker, İmer Demirer, Barış Yazıcı, trombonlarda Işık Üstündağ, Ebru Kennington, Didem Yılmaz, saksofonlarda Meriç Demirkol, Çağdaş Oruç, Duru Tuna, Barış Ertürk, piyanoda Emin Fındıkoğlu, kontrbasta Volkan Topakoğlu, davulda Ekin Cengizkan ve vokalde Meltem Ünel yer alıyor.

26 Mart Pazar akşamı Kadıköy’de Taşra Kabare’de gerçekleşecek konserde, Emin Fındıkoğlu’nun bestelerinin yanında, yepyeni düzenlemelerini yaptığı parçalardan oluşan bir repertuvar seslendirilecek. Topluluktaki ünlü isimlerin ve kendi dallarında önde gelen birçok genç müzisyenin soloları ile gecenin parlayacağı konser saat 20:00’de başlayacak.

Kültür ve sanat yapım merkezi olarak 2015’te kurulan Taşra Kabare, Ağustos 2016'da kendi mekanına kavuştu. Kadıköy’ün en merkezi yerinde, Neşet Ömer Sokağı’nda açılan ve iki kattan oluşan Taşra Kabare, İstanbul yemek ve eğlence kültürüne yeni bir soluk getiriyor. İlk dönem kabarelerin ruhunu taşıyan vintage masalar, sandalyeler ve koltuklarla döşeli olan Kabare Katı’nda, canlı performansları keyifle dinleyebilmeniz için son teknoloji ses ve ışık sistemi yaratıldı.

Emin Fındıkoğlu +12 biletleri 30 TL’dir ve Taşra Kabare web sayfası www.tasrakabare.com bilet satıştan ve gişeden temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT