Emin İgüs

Tarihler: 03 Mart 2012 Cumartesi ~ 03 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Gitarcafe

Ücret: 25 TL (ilk içecek dahil)

Nereden Alınır: info@gitarcafe.com adresinden ve 0530 877 65 11 / 0216 348 60 55 numaralı telefonlardan rezervazyon yaptırılabilir.

Adres: Mah. Sakızgülü Sok. Taranto Ap. 7/1 Kadıköy – İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 348 60 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2012 ~ Mar 3, 2012

“ suda suretimiz var”
havaların temiz suların berrak olduğu zamanlarda
havaya suya söylenmiş anadolu ezgileri…

Emin İgüs, Ezginin Günlüğü grubunun kurucularındandır, grubun en önemli albümleri arasında sayılan Seni Düşünmek, Sabah Türküsü, Alagözlü Yar, Bahçedeki Sandal ve Ölüdeniz adlı albümlerde vokalist ve besteci olarak yer almıştır. Ruhi Su'nun yönettiği Dostlar Korosu'nda Ruhi Su, Sümeyra Çakır ile birlikte çalışmıştır. Kurulduğu dönemde Ruhi Su Kültür ve Sanat Vakfı'nın yönetiminde yer almıştır.

1990'da Ezginin Günlüğü'nden ayrıldıktan sonra çalışmalarını solo olarak yürütmüş, değişik topluluklarla yurt içinde ve dışında birçok konser vermiş, festivallere katılmıştır. 2002 yılında Bu Dünya Bir Pencere adlı bir albüm çıkarmıştır. 2003 yılında Bizim Ninniler adlı albümün müzik yönetmenliğini yapmıştır. Çeşitli albümlere danışmanlık yapmış, film müzikleri bestelemiştir. Berrak sesi ve özgün yorumuyla dinleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Çalışmalarını Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve Nâzım Hikmet Akademisi bünyesinde sürdürmektedir. Nâzım Kumpanya'nın kurucularındandır. Toplumcu duyarlılığı ve siyasi duruşuyla da dikkat çekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT