Emmanuel Pahud - Yefim Bronfman

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 08 Aralık 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 65 TL - 55 TL - 45 TL - İndirimli: 35 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 8, 2011

VIRTUOSO
EMMANUEL PAHUD & YEFIM BRONFMAN
08 Aralık 2011 20:00

EMMANUEL PAHUD, flüt
YEFIM BRONFMAN, piyano

R. Schumann 3 Romans Op. 94
J. Brahms Sonat, Op.120, No.2, Mi bemol Majör
W. A. Mozart Sonat No. 21, K.304, Mi minör
S. Prokofyev Flüt Sonatı Op. 94, Re Majör

Ünü ve yeteneğiyle dünyaca tanınan, kuşağının en iyi flüt virtüözü Emmanuel Pahud bu sezon Virtuoso serisinin ilk konuğu oluyor.

1997’de prestijli “Victoires de la Musique” ödüllerinde “Yılın En İyi Enstrümancısı” seçilen, Gramophone Dergisi’nin hakkında “son yılların en iyisi; flütünü yormadan ve cızırdayan vibratolara başvurmadan, enstrümanın kendine has ses yelpazesine saygı duyan bir müzisyen” yorumunu yaptığı Pahud, şüphesiz günümüzün en maceracı ve heyecan uyandıran müzisyenlerinden birisi.

Henüz yirmi iki yaşındayken Claudio Abbado yönetimindeki Berlin Filarmoni’nin birinci flütçüsü olan sanatçı bugüne kadar dünyanın en seçkin orkestraları ile de solist olarak sahne aldı. Konserde Pahud’ye eşlik edecek isim ise muazzam teknik hakimiyeti ve olağanüstü şiirsel ifadesi kendisine dünya çapında kalıcı bir saygınlık kazandıran, günümüzün en yetenekli virtüöz piyanistlerinden Yefim Bronfman.

Sanatçı solo resitalleri ve seçkin orkestra konserleri kadar aralarında Grammy ödüllü Bartok Piyano Konçertoları’nın da bulunduğu sayıları sürekli artan kayıtlarıyla dikkat çekiyor. Brofman’ın 2012 programının öne çıkanları arasında New York Filarmoni, İsrail Filarmoni, Philadelphia Orkestrası, Londra Senfoni ile Cleveland Orkestrası eşliğinde konserler ve Carnegie Hall’da vereceği resital yer alıyor.

İkili İş Sanat’a aralarında Madrid, Bilbao, Kopenhag ve Londra’nın da olduğu çok özel bir turne kapsamında konuk olacak.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT