Emre Atabay

Tarihler: 02 Mart 2016 Çarşamba ~ 02 Mart 2016 Çarşamba 02 Mart 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2016 ~ Mar 2, 2016
Emre Atabay pop, rock, funk, blues, tarzında söyleyeceği şarkılarla ve dinamik sahnesiyle 2 Mart Çarşamba akşamı Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde!

Geçtiğimiz yaz "Yok Sana" şarkısı ile dillerden düşmeyen Emre Atabay, bu kez yepyeni çalışması "DELİ"yi görücüye çıkarıyor! Uzun yıllar Amerika'da yaşadıktan sonra, müzik çalışmalarına Türkiye'de devam eden ve geçtiğimiz yaz "Yok Sana" şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Emre Atabay, 2 Mart Çarşamba akşamı Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sevenleri ile buluşuyor!

Müzikal çalışmalarıyla birçok önemli müzik eleştirmeninden tam not alan Emre Atabay, sözü, bestesi ve aranjesi kendisine ait olan "DELİ"yi dinleyiciyle buluşturacağı gecede, İngilizce ve Türkçe bestelerinin yanı sıra, sevilen cover şarkılara da yer verecek.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 2004'te Boston'daki Berklee College of Music'e girmeye hak kazanan Emre Atabay, 2008 yılında Music Synthesis bölümünden mezun oldu. New York'un önemli konser mekanları olan Mercury Lounge, Crash Mansion, Drom gibi sahnelerde performans sergileyen Emre Atabay, kurduğu grubuyla o dönem Amerika'da albüm de çıkarmıştı. Bir yandan yeni çalışmalarına devam ederken bir yandan da jingle çalışmalarını sürdürüyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT