Emre Aydın

Tarihler: 28 Ekim 2010 Perşembe ~ 28 Ekim 2010 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Jolly Joker Balans

Ücret: Ayakta: 45,00 TL VIP: 89,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22 Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2010 ~ Eki 28, 2010

4 yıllık bir aradan sonra “Kağıt Evler” albümü ile müzikseverlerle buluşan Emre Aydın, Jolly Joker Balans sahnesinde…

2006 yılında Hareket Vakti coverı dışında tüm söz ve müziklerin kendisine ait olduğu “Afili Yalnızlık” adlı ilk solo albümünü yayınladı. Yalnızlık temasını işlediği albüm hem performansı hem de çarpıcı şarkı sözleri ile büyük beğeni topladı. Bu albümle yakaladığı haklı başarısını "Yılın En İyi Rock Müzik Sanatçısı", "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı", ‘’Yılın En İyi Parçası’’, ‘’Yılın En İyi Albümü’’, ‘’Yılın En İyi Video Klibi’’gibi 50’ye yakın ödülle, ve dinleyicileriyle buluştuğu 400’e yakın konserle perçinleyen sanatçı, 2008 yılında MTV tarafından her sene düzenlenen Avrupa Müzik Ödülleri (EMA)’ nde önce “Türkiye’nin En İyi Sanatçısı” ardından Liverpool ‘da yapılan finalde 21 ülkenin birincisini geride bırakarak “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödüllerine layık görüldü ve Türkiye’ de bir ilki gerçekleştirdi.

Sanatçının 2010 yılında çıkardığı “Falling Down” isimli single Türkiye’de ve yurtdışında dijital ortamda satışa sunuldu ve dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Sony Music ile albüm yapım ve menajerlik hizmetleri anlaşması imzalayarak tüm çalışmalarına sadece Sony Music bünyesinde devam etme kararı alan emreaydın yeni albümü “Kağıt Evler”i, İsveç’te Kelly Clarkson, Eagle Eye Cherry, Sinead O`Connor, Santana gibi dünyaca ünlü sanatçıların da albüm kayıtlarını yaptığı "Mr Radar Music Stüdyoları" nda, Mats Valentin prodüktörlüğünde hazırladı. Cemali’ nin “Duymak istiyorum” parçası hariç yine tüm söz ve bestelerin emreaydın’a ait olduğu “Kağıt Evler”in çıkış parçası “Bu Yağmurlar” albüm öncesi radyolar ve dijital ortam üzerinden müzik severlerle buluştu. “Bu Yağmurlar”, yayınlanmasının ardından 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin en büyük yasal satış platformlarından www.ttnetmuzik.com.tr ‘da en çok indirilen ve dinlenilen şarkı olarak bir rekora imza attı. Albüm çıkışından hemen önce Çatalca’da 20 saatlik bir çalışma ile Murad Küçük yönetmenliğinde kliplendirilen “Bu Yağmurlar” radyolar ve müzik kanallarında en çok yayınlanan şarkı olarak zirvedeki yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT