Emre Aydın

Tarihler: 13 Haziran 2014 Cuma ~ 13 Haziran 2014 Cuma

Yer: Tarabya İngiliz Okulları Tarabya Kampüsü

Adres: Şalcıkır Cad. No: 44 Tarabya Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2014 ~ Haz 13, 2014

Tarabya İngiliz Okulları öğrencileri, UNICEF’in Soma projesine destek amaçlı Emre Aydın konseri düzenliyor!

Türkiye’de ilk kez Tarabya İngiliz Okulları bünyesinde kurulan UNICEF kulübünün öğrencileri, yılsonu etkinliği kapsamında Soma’da hayatını kaybeden 301 maden işçisinin ardından yetim kalan çocukların, daha parlak bir geleceğe sahip olması projesine destek için 13 Haziran Cuma günü okul kampüsünde Emre Aydın konseri düzenliyor ve tüm gelirleri UNICEF’in başlatacağı Soma projesine aktarılıyor.

Birleşmiş Milletler yardım fonu veya kısaca UNICEF (United Nations International Children’s Emergency Fund) 1945 yılında Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu adıyla kurulmuş ve daha sonra 1954 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından çocuk haklarının korunması adına tanıtım ve savunucu çalışmalar yapmak, çocukların temel gereksinimlerinin karşılanmasına yardımcı olmak ve çocukların potansiyellerini eksiksiz biçimde gerçekleştirmek için fırsatlar yaratmak üzere görevlendirilmiştir.

Bu kapsamda UNICEF, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği ile Soma’daki faciada hayatını kaybedenlerin çocuklarına uzun vadeli psikososyal destek sunmak için bir çalışma başlatıyor. Bu çerçevede çocuklara psikososyal yardımlarda bulunulması için bireysel ve grup terapileri gerçekleştirebilecek ekipler oluşturuluyor.

Tarabya İngiliz Okulları’nın gerçekleştireceği bu konserden elde edilecek gelirler UNICEF’in Soma projesini desteklemek amacıyla kullanılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT