Emre Kartari - George Skip Gailes

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Kasım 2010 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Kas 4, 2010

George "Skip" - Gailes Piyano, Saksofon
Matt Hall - Bas
Emre Kartari- Davul

Emre Kartari Ankara`da doğdu. Ailesi de sanatçı olan Emre Kartarı 10 yaşındayken ABD`ye gitti. Gidişinin ardından davul çalmaya başladı ve bu ilgisi onu Virginia Commonwealth University`de T.Howard Curtis ile perküsyon çalışmalarına yöneltti. Bu süre boyunca Jazz Poets Society grubuyla turnelre katıldı. Virginia`daki eğitimini tamamladıktan sonra New York`a gidip burada eğitimini sürdürdü. Adam Nussbaum, John Riley, Toney Moreno, Jamey Haddad ve Billiy Hart gibi isimlerle çalıştı. New York`da Charlie Byrd, Jim McNeely, George Coleman, Ralph Lalama, Vic Juris, Ron McClure gibi sanatçılarla ve Jack Dejohnette`nin "Oneness" grubuyla performanslarda bulundu.

New York University`de caz performans ve kompozisyon alanında master derecesine sahip olan Emre Kartari 2003 yılında Barney Josephson ödülünün de sahibi oldu. 2005`te New York Pops`da eğitimci olarak Mentors in Music programında yer aldı. 2006`da Trevor Dunn, Paul Pieper, Darius Jones, John D`earth, Howard Curtis ve David Liebman`la kayıtlar yaptı. "Perpetural Anxiety" ve "Origin" albümleri Türkiye`de RecbySaatchi şirketi tarafından yayınlanmaktadır.

George "Skip" Gaile, Berklee School of Music mezunudur. Hemen hemen her bölgesel caz kulübünde orkestra liderliği yapmış, 1973’ten beri başkent Washington D.C, New York ve Boston`da cok sayıda konser vermiştir. Meslek hayatının önemli çalışmalarına eyalet çapında konser ve eğitim atölyeleri vermek için sürekli bağış fonu verilmiş olan VCU Jazz Masters Sextet’in (Virginia Commonwealth Universitesi Usta Caz Altılısı) kurucu üyeliği, Washington D.C.`de Kennedy Center for the Performing Arts’in Terrace Tiyatrosunda sekiz yil boyunca sürekli konser veren caz orkestrası Great American Music Topluluğu’nun kurucu üyeliği, Branford Marsalis, Jimmy Heath, Frank Foster, Milt Hinton, Benny Carter, Barry Harris, Christian McBride ve dünyaca ünlü birçok diğer caz ustasıyla konserleri dahildir.
Virginia Commonwealth Universitesinin geniş kitleler tarafindan beğenilen caz programın kurucularından olan Skip Gailes 1979`dan beri aynı üniversitede öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT