Engin Atalay

Tarihler: 01 Ekim 2016 Cumartesi ~ 01 Ekim 2016 Cumartesi 01 Ekim 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2016 ~ Eki 1, 2016
Opera aryalarından, latin ve caz eserlere, türkülere ve pop müzikten farklı dünya müziklerine kadar geniş bir repertuvara sahip olan Engin Atalay, 1 Ekim'de Mask Live Music Club'ta...

Opera ve şan eğitimini İstanbul Üniversitesi devlet konservatuvarında tamamladı. İyi seviyede keman da çalan Tenor Engin Atalay, 15 yıldır profesyonel müzik kariyerine devam etmekdir. Yurt içinde ve dışında çok önemli festivallerde konserler vermiş, Atv kanalında yayınlanan 'Profesyonel' isimli yarışmada 1.lik ödülünün de sahibi olmuştur. Geniş ve dramatik bir ses aralığına sahip olan ender bir sestir. Esnek ses tekniği ile çok farklı türlerde şarkı söyleyebilme becerisi olan şarkıcı Opera aryalarından, latin ve caz eserlere, tango ve Napoliten'lerden, türkülere ve Türk sanat müziklerine, pop müzikten farklı dünya müziklerine kadar geniş bir repertuvarla sahne çalışmalarını sürdürmektedir.

"Sahne aldığı en seçkin mekanlarda kendi kitlesini oluşturabilmiş özel bir sanatçı dinlemek isterseniz bu konseri kaçırmamanızı tavsiye ederiz."

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati etkinlik başlama saatinin 1 saat öncesidir.- Pdf bilet sahipleri, biletlerinin çıktılarını ve kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT