Enrico Macias

Tarihler: 13 Eylül 2011 Salı ~ 13 Eylül 2011 Salı - Saat: 21:00

Yer: Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2011 ~ Eyl 13, 2011

Enrico Macias İstanbullular’a Sesleniyor: “ İstanbul, Seni Seviyorum!”
Enrico Macias 13 Eylül Salı Akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde

Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias 13 Eylül Salı akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle bir kez daha buluşuyor. Bugüne kadar Türkiye’de verdiği her konseriyle geride unutulmaz anılar bırakan, müziği Türk Halkı tarafından çok sevilen, ülkemizde en fazla tanınan ve sevilen yabancı sanatçı olan Enrico Macias, geçmişten bugüne en çok sevilen şarkılarını seslendireceği bu konserde de hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Ellinin üzerinde albüm ve “ Zingarella”, “La Guitare”, “Aie Aie Aie”, “Solenzara”, “Le Femme De Mon Ami” gibi onlarca unutulmaz şarkısıyla tüm dünyada kalpleri fethetmesinin yanında 80’in üzerinde şarkısının Türkçe versiyonlarıyla da Türk müzikseverlerin gönlünde ayrı bir yere sahip olan ve aslında bize pek de yabancı olmayan, adeta bizim sanatçılarımızdan biri olan Enrico Macias, İstanbulluları bir kez daha etkilemek için 13 Eylül Salı günü Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

Sadece Fransa’da değil pek çok ülkede tanınan ve sevilen ünlü sanatçının 80’in üzerinde şarkısı, özellikle 60’lı ve 70’li yıllarda Fecri Ebcioğlu, Fikret Şenes ve Ülkü Aker’in yazdığı Türkçe sözlerle ünlü sanatçılar tarafından okundu. Yıllardır Türkiye’de verdiği konserlerinde büyük bir sevgi seli ile karşılaşan sanatçı 13 Eylül’de de; Ajda Pekkan, Nilüfer, Yeliz, Seyyal Taner, Erol Evgin, Ayla Algan, Füsun Önal, Selçuk Ural, Gönül Yazar, Berkant, Ferdi Özbeğen, Engin Evin, Hümeyra, Tanju Okan gibi ünlü isimlerin söylediği Hoşgör Sen, Bu ne Dünya Kardeşim, Koy Koy Koy, Arkadaşımın Aşkısın, Olmaz Olsam, Aşka Veda gibi unutulmaz şarkılarını bir kez daha muhteşem bir müzik şöleni eşliğinde söyleyecek.

Müzik eleştirmenleri tarafından “barışın sesi” olarak tanımlanan Enrico Macias, ferahlatan dingin sesi ve 50 yıldır unutulmayan şarkılarıyla, bir kez daha 13 Eylül akşamı, Erkan Özerman, Ajan İstanbul ve Funorg organizasyonuyla Harbiye Açıkhava’da...

www.funorg.net

6 yaşından küçük çocuklar giremez büyükler bilete tabidir.
Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT