Enrico Rava & Stefani Bollani

Tarihler: 09 Temmuz 2010 Cuma ~ 09 Temmuz 2010 Cuma - Saat: 20:30

Yer: Aya İrini

Ücret: Oturmalı 60, 50, 40 TL / Öğrenci 25 TL / Balkon 90 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Topkapı Sarayı Avlusu, Sultanahmet İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2010 ~ Tem 9, 2010

İtalya`nın olduğu kadar Avrupa cazının da en önemli temsilcilerinden, efsanevi trompetçi Enrico Rava ve öğrencisi piyanist Stefano Bollani, Aya İrini`nin büyülü atmosferinde buluşuyor. Konser İtalyan Kültür Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek.

Enrico Rava, İtalya`nın tartışmasız en iyi müzisyenlerinden biri olarak kabul görüyor. Müziğe trombon ile başlayıp, Miles Davis`i duyduktan sonra trompete geçen Rava, birbirinden ünlü müzisyenlerle işbirliği yapmaya devam ediyor.

İtalyan Caz piyanisti Stefano Bollani ise 15 yaşından beri profesyonel bir müzisyen. Klasik müzik, caz, Brezilya müziği ve pop-rock`a kadar, pek çok farklı türde müzik yapıyor. Kendisi gibi İtalyan olan usta trompetçi Enrico Rava ile birlikte gerçekleştirdikleri ikili projelerin yanı sıra, çağımızın diğer İtalyan cazcılarıyla birlikte çalışmaları da var.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT