Entu ile Bir Nefes Karadeniz!

Tarihler: 11 Şubat 2012 Cumartesi ~ 11 Şubat 2012 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com ve İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2012 ~ Şub 11, 2012

Karadeniz müziğine çağdaş ve evrensel dokunuşlarla, özünü bozmadan soluk katan ENTU grubu; 11 Şubat 2012, Cumartesi akşamı Istanbul Live’da “bir nefes Karadeniz”e, tüm dünyayı sığdıracak!

Harun Topaloğlu (vokal), Emre Özegemen (gitar, vokal), Emrullah Güneş (tulum), Fırat Özyavuz (davul, vokal), Raşit Pekmezci (elektrogitar, vokal) ve Ahmet Pekmezci’den (basgitar) oluşan ENTU; Karadeniz’in hırçın, sarsıntılı ama yaşam coşkusunu çağrıştıran müziğine çağdaş, evrensel dokunuşlarla, özünü bozmadan soluk katıyor. Dinleyicilerini, hiç bilmedikleri bir rüzgâra bırakan, dalgalı denizler gibi coşturan grup; unutmamayı anlatırken, unutmadan yaşananlara sahip çıkıp, kendi sesine sarılıyor.

ENTU; 11 Şubat 2012, Cumartesi akşamı İstanbul Live dinleyicilerini hiç yormadan, üzmeden, içini acıtmadan bir halkın, ayırımsız müzik ortaklığına, götürecek.

Memleketin “nevi şahsına münhasır” topluluklarından Luxus ise; 10 Şubat 2012, Cuma akşamı Istanbul Live sahnesinde eğlenceli ve hareketli performansıyla yine çok keyifli bir akşam yaşatacak. Folk, balkan, rock, punk ve chanson müziklerinin eğlenceli bir sentezini sunan grup; Alper Bakıner (solo vokal-keman), Kamucan Yalçın (klarnet-vokal), Ozan Akgöz (akordeon-trompet-vokal), İsmet Kızıl (perküsyon), Cem Kurt (gitar-vokal), Burak Beyrek (davul) ve Olcay Bozkurt’tan (bas gitar) oluşuyor.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT