Erdem Ergün

Tarihler: 02 Nisan 2016 Cumartesi ~ 02 Nisan 2016 Cumartesi 02 Nisan 2016 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2016 ~ Nis 2, 2016
Müzik sektörünün en önde gelen isimleriyle çalışan ve müzik sektörüne yepyeni isimler kazandırma yolunda kendinden emin adımlar atan Sony Music’ten yepyeni bir isim daha: Erdem Ergün

Erdem Ergün’ün “Yek Ahenk” albümü müzik marketlerdeki yerini almadan önce albümün çıkış parçası “Alma Ahımı” müzikseverlerle paylaşılmış ve bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Müzikseverler tarafından şarkı için hazırlanan klipler dijital ortamda 500.000 den fazla izlenme rakamına ulaşmıştı.

Issız Adam filmi ile fenomen olan Cemal Hünal ve Türk Malı dizisindeki başarı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Damla Cercisoğlu’nun rol aldığı kısa film tadındaki video klibiyle  birlikte çıkışı merakla beklenen Erdem Ergün “Yek Ahenk” albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Bu bir stüdyo albümü değildir!
Söz ve müzik Erdem Ergün imzalı 8 şarkıdan oluşan “Yek Ahenk “albümünün kayıtların hepsi sanatçının kendi elinden çıktı. Stüdyo ortamından uzak evde yapılan kayıtlar orjinal haline sadık kalınarak müzikseverlerle buluşuyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT