Erdem Helvacıoğlu - Retrospektif: 10 Yıl

Tarihler: 19 Nisan 2013 Cuma ~ 19 Nisan 2013 Cuma 20:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Tam 22.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2013 ~ Nis 19, 2013

Besteci, ses tasarımcısı, gitarist ve prodüktör olarak gerçekleştirdiği birbirinden farklı çalışmalarla, uluslararası arenada kazandığı başarı ve ödülleriyle dünyada çapında tanınan çağdaş Türk bestecilerden biri olan Erdem Helvacıoğlu, on yıllık kayıt kariyerinin işitsel bir özeti niteliğindeki konseriyle 19 Nisan Cuma akşamı Borusan Müzik Evi’nin konuğu.

2003’te yayımlanan ilk solo albümü "A Walk Through the Bazaar"ın üzerinden 10 yıl geçen Helvacıoğlu, hemen hepsi Guitar Player, Textura, Exclaim, Cyclic Defrost, All About Jazz, Culture Catch gibi dergiler tarafından en beğenilenler listelerine seçilen solo ve duo albümlerinden bir seçkiye yer verecek. Doksan dakika sürecek konserin ilk bölümünde Helvacıoğlu, “sound art”, “ambient”, “elektroakustik” tınılara, ikinci bölümündeyse “elektronika” tınılı ritmik eserlere yer verecek. Sezon başında solo piyano eserlerinden oluşan “Eleven Short Stories” konseriyle Borusan Müzik Evi’ne konuk olan Helvacıoğlu’nun mekânın farklı noktalarına yerleştirdiği hoparlörler ve gitar amfileri ile yaratacağı canlı ses difüzyonuna Murat Ersan’ın ışık ve video tasarımı eşlik edecek. Dinleyicilerin üç boyutlu bir ses evreniyle sarmalanacağı konser 19 Nisan akşamı müzikseverlere “canlı sinema sesi” deneyimi yaşatacak.

- Bifokart Klasik sahipleri ve öğrencilerin %10, Bifokart Gold sahiplerinin %30 indirim hakkı bulunur. Kapıda Bifokart'ınız ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.
- Borusan Müzik Evi'nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi'nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT