Erdem Yener

Tarihler: 21 Ekim 2008 Salı ~ 21 Ekim 2008 Salı - Saat: 22:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 18,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 70 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2008 ~ Eki 21, 2008
ERDEM YENER’DEN ROCK DÜNYASINA “KİRLİ” ARMAĞAN
10 yılı aşkın süredir müzik dünyasında birçok önemli projeye imzasını atan genç müzisyen Erdem Yener, ilk albümü “Kirli”yi takipçilerinin ve rock müzik severlerin beğenisine sunuyor.
Yener’in tüm enstrümanlarını kendisinin çaldığı, söz, müzik ve düzenlemelerini üstlendiği albümü, Pasaj Müzik etiketiyle Ekim ayının ilk haftası raflardaki yerini alacak.

Bugüne dek birçok albüm ve film müziği projesinde söz yazarı, besteci, aranjör ve icracı sıfatlarıyla karşımıza çıkan ve henüz albüm çıkarmadan sıkı takipçiler edinen genç müzisyen Erdem Yener, onları ve tüm rock müzik camiasını “Kirli” adlı albümüyle selamlıyor.
Albümünü, kirli olan her şeye kısaca hepimize ithaf eden Erdem Yener, her şarkısında farklı ruh hallerini anlatmakla birlikte, aslında hepsinde “umut”u saklıyor. Genç yaşına onlarca tecrübeyi sığdıran Yener, söz, müzik ve düzenlemelerini üstlendiği albümde, tüm enstrümanları çalmasıyla da dikkat çekiyor. Yapımcılığını Berent Baytekin’in, süpervizörlüğünü ise Tanju Eren’in üstlendiği albüme misafir müzisyenler de katkıda bulundu. Mastering’i Apocalyptica, Sentenced, Amorphis gibi dünyaca ünlü grupların da çalıştığı Finnvox Stüdyoları’nda yapılan albüm, alternatif rock, pop-rock, grunge ve elektronik soundları içerisinde barındırıyor. Kirli; Kaybeden, Belki, Sert, Öz, Geç, O, Anlama, Hayvan, Uyu ve Son adlarında 10 şarkıdan oluşuyor. Yener ilk klibini, yine umudu işlediği “Belki” isimli parçaya çekti. Yönetmenliğini Alper Özyurtlu, Caner Özyurtlu’nun üstlendiği ve Eylül sonu itibariyle ekranlara gelecek olan klip, listelerin üst sıralarında yer almaya aday.

Yener’in 10 yılı aşkın müzik geçmişinin bir ürünü olan albüm, tüm müzik marketleri “Kirletecek”.
Erdem Yener 1981 yılında Iskenderun`da doğdu. 7 aylıkken yürümeye, 12 aylıkken konuşmaya başlayan ve okuma-yazmayı 4 yaşında öğrenen Yener, ailesinin akademik anlamdaki beklentilerini oldukça yükseltti. İlkokul yıllarında ders çalışmaya ihtiyaç duymadığı için böyle bir alışkanlığı olmayan müzisyen enerjisini, ilerleyen yıllarda derslerden çok sanata yöneltince her ne kadar hayal kırıklığı yaratmış olsa da kendi yolunu çizmeye başladı. Müziğin yanı sıra; karikatür, oyunculuk, radyo programcılığı ve dansçılık ile ilgilenen müzisyen, ergenlik çağından itibaren tüm bu alanlarda da var olmaya çalıştı.

13 yaşında şarkı yazmaya başlayan Yener, 18 yaşında gitar çalmaya başladı ve Ankara`da +4 isimli ilk ve tek grubunu kurdu. 5 yıl boyunca Ankara merkez olmak üzere, bir çok şehirde bar programı ve konserler vererek, gerek cover şarkılar, gerek kendi şarkılarıyla dinleyici ile buluştu.
Erdem Yener, 2003 yılında Istanbul`a yerleşti ve Kedi Müzik`te bir süre mutfağı topladıktan sonra müzik yapmaya başladı. Bu çatı altında bir çok film müziği, albüm ve jingle projelerinde; söz yazarı, besteci, aranjör, solist ve icracı sıfatıyla görev aldı.
Yener, müziğin yanı sıra bir film prodüksiyon şirketinde cast direktörü ve oyuncu koçu olarak çalışmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT