Erdem Yener

Tarihler: 18 Mart 2017 Cumartesi ~ 18 Mart 2017 Cumartesi 18 Mart 2017 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2017 ~ Mar 18, 2017
Erdem Yener, geçtiğimiz günlerde çıkardığı ikinci stüdyo albümü ile sahnelere kaldığı yerden devam ediyor.

Müzik kariyerine 2013 yılında çıkardığı teklisi "Rüyalar Kızı"nın ardından üç buçuk yıl ara verdi.  

Sanatın farklı dallarında kendini ifade eden Erdem Yener, Güldür Güldür Show ile üç sinema filminin ardından konserlerine; 2008 yılında çıkardığı ilk albümü "Kirli" ve yeni albümünden oluşan repertuvarı ile başlıyor.

Çıplak albümünün ilk video klibini Gece isimli şarkısına çeken sanatçı, klibi ile kısa zamanda sosyal medyada ve müzik kanallarında büyük ilgi gördü.

Erdem Yener 1999 yılında Ankara'da kurduğu +4 isimli grunge rock grubuyla müzik hayatına başlayan Yener, 2003 yılında İstanbul'a yerleşti ve Kedi Müzik'te  çalışmaya başladı. Sonra bu çatı altında "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü","Bir İhtimal Daha Var" gibi sinema filmleri, dizi filmler, "Müslüm Gürses - Mucize ve Buluşma","Aylin Aslım - Gülyabani","Tanju Eren - 40" gibi albümler ile tekli ve bir çok jingle projelerinde söz yazarı, besteci ve aranjör sıfatlarıyla yer aldı. 

2008 yılında tüm söz, müzik ve düzenlemeleri kendisine ait olan "Kirli" adını verdiği ilk albümünü yayınladı. Aynı dönemlerde süren kamera arkası iş hayatı ise reji asistanı olarak başlayıp, cast direktörü olarak sona erdi. 

2010 yılında bir markanın reklam yüzü olmasıyla birlikte oyunculuk kariyeri başladı. “Başrolde Aşk”, “Şen Yuva” gibi sitcom’ların ardından “İnsanlar Alemi” ve “Güldür Güldür Show”  isimli komedi programında yer aldı. Ayrıca “Mucize”, “Çarşı Pazar” ve “Dedemin Fişi” isimli sinema filmlerinde rol aldı.

2013 yılında yayınladığı teklisi “Rüyalar Kızı”ndan sonra müzik sahnesine ara veren Yener, müzik kariyerini de kaldığı yerden devam ettirmek üzere 11 Kasım'da “Çıplak” isimli yeni albümünü yayınladı.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin” eklenmesi gerekmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT